Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alte propuneri de petrecere a timpului liber in cadrul grupului???

    Comment


    • Cand vremea o sa permita ar fi frumoase niste iesiri la iarba verde. Sa mai scapam de poluarea asta. Eventual si la un gratar. Zic si eu... Sau ce ziceti de un pescuit?

      Comment


      • La pescuit...la pescuit...la pescuit...daaaaa...ma bag si eu...Dar e vorba de duminica asta acum.Stam in parcare?sau mergem la o pimbarica prin Gradina Publica daca e frumos?
        sigpic

        Comment


        • Transalpina, peste Transfagarasan?

          Cine se baga la o aventura montana veritabila? Ceva gen Transfagarasan ... numai ca mult mai pitoresc, mai off road si mai lung (128km). Transalpina. Prin iulie-august asa, pentru vreo 3 zile. Noi si ursii ... un concediu LC Galati ...
          Last edited by valeriuciprian; 5 February 2010, 19:24.

          Comment


          • Da ...interesant...vad ca bucurestenii au ajuns pe acolo http://www.loganclub.ro/forum/hai_pe...ht=transalpina ...e de discutat la regionala despre excursia lor.
            sigpic

            Comment


            • Mircea ai tu inima sa iti bagi loganelul pe Transalpina?

              Comment


              • Logan, masina all-road! De ce nu?
                Si apoi, au fost colegii de la Bucuresti asta vara. Sunt unele locuri prin tara asta, care chiar trebuie vizitate. Si nu ma refer neaparat la "teribilul" Transfagarasan! x10 = Transalpina.

                Comment


                • Ai dreptate ca sunt multe locuri de vazut dar de off-road am parte zilnic in oras cat si in combinat.

                  Comment


                  • concediu

                    Ma, poate nu Transalpina ... desi tare mi-ar place! (vezi poze mai jos) Dar ideea de a petrece un concediu in natura cu loganistii prin preajma, ma atrage teribil. Stiu si eu, o Delta, un Balcic, un Transfagarasan ceva ... ca pe unde am fost cu clubul a iesit super. Si-apoi mie-mi place cateodata sa-mi fixez asa niste teluri inalte si indepartate, ca apoi sa ma straduiesc sa le ating. Si nu reusesc intotdeauna. Dar si cand reusesc ... valeu mama ...
                    Attached Files

                    Comment


                    • Cu Delta si cu Transfagarasanul sunt de acord,cu Balcicul nu stiu ce sa zic,m-am suparat cu Tiriac de la ultima vanatoare si nu prea vreau sa mai apelez la el ,nu ca nu m-ar servi.

                      Comment


                      • Balcic, Bulgaria

                        Eu ma refeream la Balcic statiunea din Bulgaria. Adica, un mini-concediu la mare ar putea include o vizita la vecinii nostri ...

                        "Povestea Orasului Alb
                        Se pare ca titulatura de “oras alb” a ramas de la Ovidiu, care, exilat la tarmurile Tomisului, dar aflandu-se in trcere pe aceste meleaguri, ar fi rostit urmatoarele vorbe: ”O! Oras de piatra alba, te salut pentru frumusetea inimitabila!”. Colonistii milenezi credeau ca in aceste locuri, din spuma si valurile marii s-a nascut zeita frumusetii, Afrodita. Trebuie mentionat ca intre anii 1913 si 1940 toata aceasta zona a apartinut Romaniei. Cel mai important obiectiv turistic, cu conotatii istorice si culturale mai recente este Castelul reginei Maria a Romaniei. Construit ca resedinta de vara, acesta este renumit mai ales datorita gradinii impresionante de 35 de hectare, a doua de gen, ca frumusete si numar de specii de plante din Europa. Parcul a fost realizat dupa modelul faimosului labirint cretan. De altfel, fiecare piatra ce a fost folosita la construirea Bisericii a fost adusa din Creta. ... Faleza este mult mai spectaculoasa decat cea din Romania iar orasul este “populat” doar de case cu tigla rosie. Efectul este deosebit, mai ales pentru cei pasionati de fotografie. De asemenea, in apropierea Balcicului se afla capul Kaliakra, un promotoriu aflat la cativa kilometri de granita romano-bulgara. Pentru a putea ajunge acolo, trebuie sa te abati circa 12 kilometri din drumul principal dintre Vama Veche si Balcic.
                        Capul Kaliakra se intinde pe 2 km in Marea Neagra si are circa 60 de metri inaltime fata de nivelul marii, fiind o formatiune de stanci calcaroase. Inaccesibilitatea locului a motivat conducatorii antici sa construiasca aici o impresionanta fortareata - a doua cetate importanta dupa Tomis.

                        Balcicul in doua zile
                        Orasul poate fi vizitat in orice perioada a anului. Desigur, primavara, vara si toamna frumusetea lui se afla la apogeu. Dar si iarna, peisajul rece si dominant devine extrordinar de interesant. Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica reprezinta cele doua mari atractii ale orasului. Castelul, numit si “Cuibul Linistit” (“Quiet Nest” sau “Tenha Juvah” in limba turca) este de fapt o vila cu pereti albi si acoperisuri de tigla rosie strajuite de un minaret. Este construit de-a lungul a trei terase si combina elemente ale stilului maur, stilului mediteraneean cu cel al caselor bulgaresti. Este foarte aproape de mare, fiind despartit de aceasta doar de faleza. Gradina din jurul Castelului se intinde pe un deal intreg, pe acelasi domeniu aflandu-se alte noua cladiri, fiecare avand o destinatie bine stabilita. Parcul, amenajat la comanda Reginei de cei mai buni gradinari si arhitecti ai vremii, a fost transformat in gradina botanica, datorita numeroaselor specii de plante gasite aici. Recomandarea numarul unu este aceea de a vizita castelul utilizand o harta care poate fi achizitionata la intrarea pe domeniu. Astfel veti fi siguri ca nu veti rata nici un punct de atractie si ca nu veti irosi timpul ratacind prin labirinturile Minotaurului balcanic. In mod normal, vizita Castelului si a Gradinii Botanice dureaza in medie patru ore.

                        Acces
                        Cu masina traseul este relativ simplu. Din Giurgiu sau din Vama Veche indicatoarele bulgaresti calauzesc turistul cu o precizie satisfacatoare. Orasul Balcic se afla la 36 de kilometri nord de Varna in apropierea Nisipurilor de Aur si a statiunilor Albena si Cranevo. Datorita traficului, mult mai liber decat cel de pe DN1, drumul pana acolo dureaza, pornind din Capitala, in medie in jur de patru ore, in functie de traseul ales. Iar daca ati ajuns acolo veti descoperi o altfel de Mare Neagra, un altfel de turism si alte peisaje...dar, in general, acelasi tip de abordare, acelasi stil de viata." sursa: http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...lcic%26hl%3Dro

                        Comment


                        • Ma baieti, pe la regionale tot am fost. Am pozat, am marcat , ne-am si distrat - nu zice nimeni nu. O fost super, ce mai! Acuma insa as merge si la una mai "de casa" asa. Cu prietenii aia vechi si credinciosi. Si cu astia mai noi, sa-i initiem.
                          Ce ziceti? Facem o iesire de 1 mai? Un week end undeva prin mijlocu' Moldovei. Ca sa ne putem aduna si de prin alte zari. Hm? Ce ziceti? Hai, scrieti-va parerea ca stiu ca vreti.

                          Comment


                          • Io de 1 mai ies...cine vine cine nu ...asat e...eu ies...poate e si cald si bine...cheastia e ca sunt doar vreo 6-7 camere.
                            Studiati link-ul si in functie de cati suntem vorbesc acolo....daca nu ma duc singur.

                            sigpic

                            Comment


                            • DAp.....ar fi ceva frumos...eu unu sunt pentru,dar intr-o oarecare masura. De organizat, sa se ofere altcineva.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google