ideia cu iarba verde ,fata de o parcare incinsa are multi simpatizanti,inbinand utilul cu placutul (rezolvand probleme familiale...sotie,copii si totodata si noi)
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
gata s-a inchis acest forum nu se mai discuta nimic pe aici????????????????
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostTraseul este urmatorul: Galati-Focsani-Mera-Andreiasu de jos
Ultimii 10-15km sunt in reconstructie. Iti trebuie o harta. Zona, desi este o mare curiozitate a naturii, este de o modestie fara seaman.sigpic
Comment
-
salve luci scuza-ma ca m-am exprimat asa dar nu la ce te gandesti ma refeream ci la faptul ca nu mai propune nimeni nimic pe aici o iesire ceva sau de genul hai sa mergemLast edited by lupulucian; 14 April 2009, 21:15.
Comment
-
in acest weekend , am uitat ca am logan , si am facut legatura intre soveja si lepsa , urmarind sa ajung la cab Cascada Putnei .
nu am ajuns la destinatie , dar nu datorita drumului sau a masinii , ci a unei intersectii la care nu am mai stiut incotro sa o iau ( undeva la Manastirea Lepsa ) .
am facut o mica pauza acolo ca sa respire si masina si soferul si pasagerii , dupa care am luat-o de la capat .
masina s-a comportat foarte bine .
Comment
-
cu siguranta nu am ajuns la intersectia aia , pt ca presupun ca aia era cumva " indicatorizata " .
din cate am vazut ulterior pe harta , mai aveam ceva drum de facut , dar eu la intersectia unde eram nu aveam nici un indicator , si am preferat sa ma intorc decat sa omor masina pe drumurile alea .
nu de alta , dar se comportase destul de bine , si nu vroiam sa abuzez de chestia asta .
Comment
-
Originally posted by florynelu View Postnu am ajuns la destinatie , dar nu datorita drumului sau a masinii , ci a unei intersectii la care nu am mai stiut incotro sa o iau ( undeva la Manastirea Lepsa ) .sigpic
Comment
Comment