Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vrancenii vor fi pe baricade, o sa vedem cati. Cred ca e timpul sa facem planuri, mai ales daca se doreste cazare.
    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Intradevar, daca vrem sa facem o iesire de 1 mai (cum am facut dealtfel in ultimii ani ) ar cam trebui sa ne mobilizam. Intai sa vedem cati sunt pentru!

Comment

• am trecut acum o saptamana pe langa The Cottage si am observat cu stupoare ca nu mai era acolo:P. ce i-ati facut?
        sigpic

Comment

• Nimic

Deci ne bagam la o ieseala la Lepsa de 1 mai?
          Eu is pentru...doua persoane.
          sigpic

Comment

• in proportie de 80% sunt pentru(maxim 4 persoane )

Comment

• Daca se doreste cazare, aici apare si oferta pentru 1 mai: http://vilapotcoava.webgarden.ro/
              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Buna! Ideea nu este rea, iar oferta prezentata de Cory e foarte buna.
                Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Originally posted by cory View Post
                  Daca se doreste cazare, aici apare si oferta pentru 1 mai: http://vilapotcoava.webgarden.ro/
                  Evident ca au marit pretul...tipic romanesc...un cort nu ar merge oare?
                  sigpic

Comment

• Tinand cont ca 1 Mai va pica fix intr-o duminica, luam in considerare o iesire in natura dar mai pe langa municipiu ... Timisoara! Serios, putem iesi ca si in ultimii ani, pe langa oras. Garbovele, Siret, Dunare, Rediu, etc. - avem unde!

Comment

• 1 Mai fara 10 mici si 25 de beri ,cel putin ,nu este sabatoare.Si in cazul asta ,masinile cine le parcheaza regulamentar in fata blocului la sfarsitul intalnirii ?

Comment

• eu sunt pentru 1 Mai la garboavele.

Comment

• eu sunt pt un 1 mai cu cortul ca sa pot veni si eu cu masina ca de nu, tre sa imi iau sofer sau nu vin ca nu se numaste 1 mai o zi fara mici si bere

Comment

• Pentru inspiratie.
                            Pentru cort (in luna mai!!!) eu zic pas!

Comment

• Eu sunt pentru un 1 Mai in zona (Garboavele, Rediu, etc.).

Comment

• dragi prieteni, va este cumva dor de acest loc?
                                in ultima poza este drumul catre cota 1400 unde din pacate nu am ajuns din cauza ca nu aveam anvelope de iarna
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google