Originally posted by gl_ama
View Post
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
Apropos de informatia postata de mine, intr-adevar e o locatie trasnet, avem ce vedea si ce face acolo. Am precizat-o in ideea unei iesiri viitoare nu neaparat de 1 Mai, mai ales ca sunt deja cateva grupuri care au facut vorbele pentru cazare acolo si e posibil sa se fi ocupat.
A nu se intelege ca ma dau deoparte de la o asa iesire in delta ( dimpotriva, sunt chiar interesata), tind insa sa le dau dreptate tinerilor loganisti care considera mai oportuna o iesire aproape de GL. Vom fi deja rupti economic dupa Paste, dar eu si mai si, ca EU ..schimb prefixul chiar in ultima zi de Paste...Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by gheorgngv View PostDe ce sa pice se poate organiza si pe meleagurile galatene o iesire, nu e pacat sa nu ne simtim bine, un gratar, un mic si o bere umplute de buna voie cum numai Galatenii stiu. Cine mai doreste cine mai pofteste... daca sunt doritori sa se afirme si vom deschide si o lista in viitorSkypee™
Comment
-
Va inteleg pe toti, va miroase a gratarele si a berica.
Ideea e ...ca ...gasim noi o garla si mai aproape de GL. Chiar nu pot opta in aceasta perioada pentru Delta. Deci votez cu cei care se aduna de 1 Mai aci, loco. Videm noi cu ce-or fi boboneleleLoganist far'de Logan
Comment
-
Pai, demaram actiunea 1Mai? Pentru ca ar cam fi vremea sa incepem pregatirea.
Ne gandim si la niste invitati? (Gen: Braila, Bacau, Calarasi, ...)
Teme de gandire:
- lista de participare
- locatia
- meniul (liber impus la comun sau individual)
- program (un fotbal, volei, badminton, vanatoare de caprioare, etc.)
- administrative (invitati, baner, gratar, mese, etc.)
Comment
Comment