Deci eu vin la iarba verde in Galati daca ma ia cineva cu masina...altfel nu petrec 1 mai cu suc.
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
Pentru una din iesirile viitoare, mai ales ca suntem destui pescareti in gasca, am primit o informatie calda: proprietarii galateni ai Pensiunii Delta Rustic, isi asteapta primitori oaspetii. Pozele si facilitatile prezentate pe site sunt graitoare in sensul pozitiv.Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostPentru una din iesirile viitoare, mai ales ca suntem destui pescareti in gasca, am primit o informatie calda: proprietarii galateni ai Pensiunii Delta Rustic, isi asteapta primitori oaspetii. Pozele si facilitatile prezentate pe site sunt graitoare in sensul pozitiv.
Comment
-
Mircea...hai baga-te la sedinta ca e belea...locurile sunt limitate...
Ce putem face acolo...
SERVICII SI FACILITATI INCLUSE IN PRET CAZARE:
- Gratar curte, balansoare
- 2 terase exterioare (etaj 1 si 2) + terasa foisor rustic pentru petreceri (servit masa.. etc)
- Living interior – tv LCD, muzica, DVD-uri filme
- Joc darts, table, sah, rumy, carti
- Petrecere seara KARAOKE!!
Iar se va lasa cu pierderi de vocesigpic
Comment
-
De ce sa pice se poate organiza si pe meleagurile galatene o iesire, nu e pacat sa nu ne simtim bine, un gratar, un mic si o bere umplute de buna voie cum numai Galatenii stiu. Cine mai doreste cine mai pofteste... daca sunt doritori sa se afirme si vom deschide si o lista in viitor
Comment
Comment