Originally posted by iashca
View Post
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
Duminica implinim 2 ani de activitate.Cu aceasta ocazie invitam toti galatenii si nu numai sa sarbatoriti alaturi de noi http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ni-t22751.html Doamne,a sunat ca o invitatie la nunta.
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostPentru baietii care m-au vazut pe 1mai la Galati,va dau o veste buna,dumnica nu beau. Bucura-te tinere Puya.
Referitor la Bacau...inca nu stiu ce program am duminica...zilele astea am ceva traba pe la tara...o sa aflu raspunsul programului zilele astea si voi comunica.sigpic
Comment
-
Eu nu am incredere...sigur imi va face alta bucurie daca nu bea..)
Comment
-
bai sorine, esti culmea!!! cum sa nu bei. ai baut de 1 mai, de ziua municii, cu toate ca nu muncesti. si, acum, de ziua LC bacau, nu o sa bei. cum vine asta?? hai ca fac eu pe taximetristul si te iau de acasa in masina mea. il iau si pe razvan daca vrea. cum ar fi ca la implinirea a doi ani de logan club bacau sa bem toti apa minerala. e normal asa ceva?? chiar in halul asta am ajuns. hai la noi sa discutam ca poluam topicul celor de la galati....sigpic
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostDe ce sunte-ti carcotasi?O data anunta omul ca nu bea si voi sariti pe el.
Originally posted by tdan08 View Posthai ca fac eu pe taximetristul si te iau de acasa in masina mea.
Hai ca mult a fost putin mai e.sigpic
Comment
-
bairam la Bacau
Deci:
- cine merge la Bacau?
- cu a cui masina mergem (preferabil un diesel, oricat as ura asta )?
Cine poate merge cu masina sa scrie ca sa alegem cea mai convenabila varianta pentru drum.
Lista:
1. gl_mmm - pot merge cu masina
2. ...
Pentru cei care inca mai sunt in criza financiara le spun ca un drum GL-BC-GL, impartzit la 4 insi, ar insemna aprox. 30 lei pentru benzinar si aprox. 20 lei pentru dizelar. Adica nu este un "capat de tara". Va invit deci pe lista ...
Comment
Comment