frumos. si cand am venit noi la galati, tot o doamna a fost.
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
In Bacau city o sa va astepte unul cu chelie si burta.Covorul rosu,painea si sarea[intre ochi] e din partea casei.Mircea are numarul meu de telefon,moderatorii si supermoderatorii nu vor sa-mi dea numarele lor de telefon.Asta e,o consider defect profesional.Deci ma sunati cand sunteti prin Racaciuni.
Comment
-
tdan08...trebuie sa fie si cineva treaz printre noi...da chiar vor mai fi participante de sex feminin?
Galatenii...propun sa ne prezentam la tol festiv...tricou sapca ecuson ca din cate inteleg vor mai fi si baietii de la reno...la til festiv pana la primul pahar...pe urma Dumnezeu cu milasigpic
Comment
-
Evident mana ta dreapta (si totodata controlorul de bilete) iti va satisface aceasta dorinta
Si imbracati-va gros ca la Bacau ninge clicLast edited by valeriuciprian; 8 May 2010, 07:11.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by DeWiL View PostAutobuz citesc ? Sunt total deceptionat .Pentru a putea face un asa drum lung intrun asemenea anturaj ar trebui ca de la ora 7 la 8 ,cand ies din garaj ,sa am parte de un masaj.Doritorii pot apela nr.de RDS pe care tocmai l-am deschis.
Masajul la care te-ai referit il doresti cu finalizare?
Comment
Comment