Ieri si astazi am folosit produse Ma-fra, pe loganul meu. Polish si ceara. Recomand cu caldura.
Accesorii si piese auto cumparate In Grup
Collapse
X
-
Comanda catre Mafra a fost lansata...
1 buc-Spuma activa JEDY SELF 54,15 lei
3 buc-ceara CARLUX 14,54 lei
total:97.77 lei
Cine mai doreste un litru de spuma activa la pretul de 10,83 lei?Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 27 April 2009, 06:35.sigpic
Comment
-
Gata...comanda s-a dat ...din pacate ceara CARLUX nu are pe stoc si o va primi peste 2 saptamani...Coletul va ajunge cu posta romana cat de curand
Pentru cei care doreau ceara...ramane valabila comanda pentru peste 2 saptamani?
Cine mai doreste un litru de spuma activa la pretul de 10,83 lei?sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View Postgl_mmm...spuma o aplic cu pompita aceea mica(clasica pompita a LCG ) iar de clatit o clatesc cu pompa mare de 5 litrii...aceasta operatiune o voi face la tara...sau intr-un loc, descris de tine mai sus, pe care nu l-am gasit inca in Galati...ideal e o curteIn fata blocului sub nici o formavom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Cam asa ceva, speram sa mearga.Attached FilesZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
salut vreau si eu un tub de ceara sa ma tineti minte si pentru spuma daca nu e nimeni ma trec eu acolola in lista sau trece-ma tu valiLast edited by lupulucian; 29 April 2009, 19:26.
Comment
-
Spuma activa JEDY SELF 54,15 lei
1.ValeriuCiprian
2.bogdan_1984
3.cory
4.Cristi_LCD
5.cata29
gl_mmm 1 Buc bidon CARLUX 14,54
bogdan_1984 1 Buc bidon CARLUX 14,54
Nikolas_bnm 1 Buc bidon CARLUX 14,54
cata29 1 Buc bidon CARLUX 14,54
Cata 29 sa imi spui daca e ok lista de mai sus ca sa stiu ce comand...Last edited by valeriuciprian; 28 April 2009, 23:33.sigpic
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostAm crezut ca se intelege , mai astept 14 zile.Pai nu?
Da vreau ,astept ceara CARLUX 14,54 lei sa vina la Galati sa pot intra si eu in posesia ei . E ok ?
Comment
-
vali,trece-ma pe mine in locul lui cata cu 1 l de spuma,ca el vrea doar ceara,merge?
si trebuia sa te gandesti la mine din prima,mai ales ca am pus tara la cale cu spuma in parcare la tine( cum s-o folosim cu pompita mica), raule!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment