mersi luci eu am fost primul care am lansat treaba asata si am ajuns ultimul
Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati
Collapse
X
-
Super tare, fratioare! Asta DA afacere! Felicitari celor care au reusit sa concretizeze aceasta initiativa. La mai multe ...
Cred ca toti posesorii de logan din oras (si nu numai) vor vrea sa fie pe lista asta.
De platit sa inteleg ca nu platim in avans, nu? Venit, spalat, PLATIT, plecat??? Foarte tare! Interior, exterior, ceara, portbagaj = 15 lei. Prea tare ...
PS Is curios sa vad in cat timp cei care au spus astazi pas vor intra pe lista!Last edited by gl_mmm; 6 December 2009, 17:53.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostSuper tare, fratioare! Asta DA afacere! Felicitari celor care au reusit sa concretizeze aceasta initiativa. La mai multe ...
Cred ca toti posesorii de logan din oras (si nu numai) vor vrea sa fie pe lista asta.
De platit sa inteleg ca nu platim in avans, nu? Venit, spalat, PLATIT, plecat??? Foarte tare! Interior, exterior, ceara, portbagaj = 15 lei. Prea tare ...
PS Is curios sa vad in cat timp cei care au spus astazi pas vor intra pe lista!
pana la urma in 15 lei intra si ceara?
Comment
-
1. Plesa Maricel - ramycel - GL 07 JEZ
2. Bujoreanu Catalin - catalingalati - GL 99 PYU
3. Chelaru Sorin - fara user - GL 08 ARE
4. Mintoiu Mircea Mihnea - gl_mmm - GL 26 MRN
5. Musat Grigore - dewill - B 96 DWL
6. Surugiu Catalin - fara user - B 79 KUH
7. Anutoiu Catalin - tonyx - GL 51 ADC
8. Munteanu Bogdan - bgd_49_mun - Gl 49 MUN
10. Lupu Lucian - lupulucian - GL 99 RLR
11. Butunoi Emilian - emy - Gl 75 EMY
12. Dumitru Leonard - leony69 - GL 19 DLE
13. Serban Nicolae - batranul70 - Gl 05 AXT
14. Cosma Iulian - birky - GL 81 CIC
15. Nicolaua Lucian - i_m_lucius - GL 83 LUC
16. Voicu Catalin - cata29 - GL 24 BYA
17. Marsiu Cristian - cristi80 - GL 27 KTALast edited by valeriuciprian; 10 August 2011, 17:32.
Comment
-
... dar cum toti cei inscrisi in aceasta lista sunt numai baieti unul si unul, care mai de care care mai parolist, sunt convins ca vom fi in stare sa ne spalam masinile de 3 ori in 30 de zile, fiecare dintre noi!!! Si sa nu uitam ca ne costa DOAR 15 lei pe spalare!
Comment
Comment