Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sala, vinerea este deja full, fratilor. Alta zi.

    Comment


    • O sala de relaxare ? (de omorat puricii pe "Geamandura " ,pentru noi astia cu muschi multi la abdomen ,ascunsi prin sunci . nu multi dar sunt si destia )

      Comment


      • Buna ideea cu fotbalul ma bag si eu ( in limita timpului liber)super

        Comment


        • Originally posted by batranul70 View Post
          Buna ideea cu fotbalul ma bag si eu ( in limita timpului liber)super
          ma tu nu vezi ca te tradeaza numele???

          Comment


          • poate va intereseaza si o ora doua la patinoar

            Comment


            • La patinuar doar sa facem drifturi necontrolate . Eu zic sa deschidem lista cu fotbalul duminica. Sa punem mana pe hartie si sa incropim ceva concret, ma gandesc doar ca mai sunt cativa care nu intra pe forum si nu sunt la curent cu toate, dar care ar putea "ingrosa" randurile pt mishcare.

              Comment


              • La fotbal ma bag si eu. Chiar si contra cost.
                Putina miscare faca bine sa sanatate.
                GL - 82 - VMD on board

                Comment


                • ... chiar si contra cost ... Hai ca-i fost tare!
                  Daca-i cu bani de dat, atunci ma bag si eu.
                  As juca fotbal in sala chiar cu "riscul" de-a plati
                  Last edited by gl_mmm; 9 December 2009, 13:16.

                  Comment


                  • Avatar-imax

                    In 18.12.2009 se lanseaza filmul AVATAR-IMAX! James Cameron!
                    Sambata ma duc la Bucuresti sa-l vad. La IMAX-ul din Cotroceni. Singurul din tara, dealtfel.
                    Daca mai sunt amatori sunteti invitatii mei.
                    Filmul ruleaza la ora 12,30 biletul costa cam 30 lei.

                    "Our goal with Avatar is to revolutionize live-action 3D moviemaking, and I have no doubt that it will look and sound incredible in IMAX 3D" said director James Cameron.

                    "Diferenţa dintre IMAX şi restul
                    Prima mea experienţă 3D a fost anul trecut, la Cannes Lions. Senzaţia e uimitoare dacă îţi aşezi pe nas, pentru prima oară, ochelarii. La sfîrşitul săptămînii trecute, am fost la Praga, la invitaţia Cinema City, pentru a asista la un fel de preambul pentru ce va să vină şi în Bucureşti. Diferenţa dintre filmele 3D din multiplexuri şi 3D-ul IMAX e fabuloasă.

                    Dacă, în cazul 3D-ului digital, ai impresia ca personajele sînt undeva în faţa ecranului, în stilul – dacă vă mai amintiţi – felicitărilor “3D” dinainte de ‘89 (cea mai cunoscută e aia pe fundal galben-portocaliu, cu o tanti blondă – cînd întorceai într-o parte felicitarea, făcea cu ochiul sau ducea un deget la gură, nu mai ţin minte exact), 3D-ul IMAX chiar te face să te simţi în mijlocul acţiunii şi îţi lasă impresia că poţi să atingi obiectele din faţa ta.

                    Teoretic, asta se explică prin cele trei planuri ale proiecţiei (foreground, middleground şi background, unde middleground este ecranul propriu-zis, background este fundalul, care se vede ca şi cum ar fi în spatele ecranului, iar foreground este proiecţia imaginilor din faţa ecranului, mai exact din faţa ta, care îţi dă impresia că poţi atinge obiectul sau omul), comparativ cu numai două, în cazul digitalului (foreground şi background, unde background-ul este ecranul). Practic, cele trei planuri sînt responsabile de crearea profunzimii şi a spaţialităţii. Teoretic, tot trei planuri există şi în 3D-ul digital. Practic, al treilea nu e foarte vizibil.

                    Acum, ca exemplificare, dacă Cinema City va aduce Harry Potter 6 în IMAX-ul din Cotroceni, veţi vedea diferenţa enormă dintre cele două tipuri de proiecţii. În IMAX-ul din Praga, am văzut primele 15 minute din HP6, atît în format normal, pe 35mm, cît şi în format IMAX, pe film de 70mm. În a doua versiune, m-a luat ameţeala cînd a fost scena zborului. Deşi uşor exagerat, aş spune că realismul e dus la extrem.

                    De ce “va rupe”
                    IMAX este o experienţă mult peste 3D-ul digital, care va atrage extrem de mulţi spectatori şi, cel mai important, nu doar că va fura din publicul filmelor “2D”, dar va atrage şi o foarte mare parte a fanilor 3D-ului obişnuit. Lăsînd la o parte cererea pentru experienţa IMAX, diferită de 3D digital, după cum spuneam, mai există un aspect foarte important. Cu excepţia celor două colţuri din spatele sălii, filmul se vede la fel de pe orice loc ai ocupa în sală.

                    Şi aici revin un pic la cele trei planuri de proiecţie: tehnologia diferită de cea a digitalului creează o aşa-numită “piramidă vizuală”, care permite vizualizarea optimă din aproape orice colţ de sală. Să vezi de acum înainte încasări la cinema! Ca să nu mai spun că, în decembrie, “cireaşa de pe tortul” filmelor pline de efecte speciale, filmul lui James Cameron, Avatar, va rula şi în IMAX-ul din Cotroceni." Articol scris de Alex Mihăileanu si publicat la data de 21.10.2009.
                    Attached Files

                    Comment


                    • Interesant Mircea, am auzit de IMAX, sigur o sa-l incerc si eu, dar am o nelamurire. Noi astia ochelaristi, cum ne punem ochelarii aceia speciali?
                      Zambeste, maine poate fi mai rau!

                      Comment


                      • Originally posted by cory View Post
                        Interesant Mircea, am auzit de IMAX, sigur o sa-l incerc si eu, dar am o nelamurire. Noi astia ochelaristi, cum ne punem ochelarii aceia speciali?
                        peste ca mere

                        Comment


                        • 30 lei?! esti sigur. eu am auzit de 50 lei. m-ar bate si pe mine gandul. in perioada aia sunt in bucuresti, cine stie, poate mancam impreuna niste floricele
                          sigpic

                          Comment


                          • Eu unu sunt tentat rau de tot de un film in 3D/Imax. sincer m-as baga la o plimbare pan' la Bucuresti. Plus de asta am vazut trailer-ul filmului si e "adevarat"

                            Comment


                            • IMAX Cotroceni

                              Vezi ca e diferenta mare de tot intre 3D si IMAX! Sunt tehnologii si expuneri foarte diferite. Ca sa nu vorbim si despre sunetul Dolby Soround de inalta definitie ....
                              Iti recomand ambele tipuri de filme cu acceasi caldura. Eu am vazut un singur film 3D pana acum. Am ramas perplex! Sa vad acum IMAX-ul ... depre care se zice ca este traznet.

                              Originally posted by cory View Post
                              Interesant Mircea, am auzit de IMAX, sigur o sa-l incerc si eu, dar am o nelamurire. Noi astia ochelaristi, cum ne punem ochelarii aceia speciali?
                              Cornele, ochelarii speciali ti-i pui frumusel peste cei de vedere. S-au gandit chiar si la aspectul asta. Btw, mi-ar face mare placere sa te/va revad!

                              Cand veti fi siguri ca puteti merge, va treceti in lista. Plecarea va fi sambata dimineata pe la 7-8. Pana seara vom fi acasa. Garantez ca distractia va fi de neuitat.

                              1. gl_mmm
                              2. ...

                              Comment


                              • dar 7D a vazut cineva? cica e frumos si asta. pe langa 3D mai sunt si simturile...
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google