Mircea, pana la urma biletul e 30de lei?, pt ca am vazut ca bogdan_1984 este sceptic
Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati
Collapse
X
-
conform articolului, bietul ar fi 32 lei maxim http://www.cinemagia.ro/stiri/poti-v...-de-lei-14232/sigpic
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostDeci? Nu mai merge nimeni la film? Relu? Viorel?
N-ati vazut in viata voastra asa ceva. Va garantez asta!
eu ma duc la ora 23:30 la 3D sa vad Avatar. Cameron a avut ideea filmului "Avatar" încă de acum 14 ani, însă producţia propriu-zisă a demarat de-abia în 2008, folosindu-se camere de filmat construite chiar de către celebrul cineast de origine canadiană. (sursa realitatea.net)
la IMAX biletele erau vandute/rezervate pentru ziua de azi inclusiv cea de maine.
LE: biletul a costat 30 lei pentru aceasta oraLast edited by bogdan_1984; 19 December 2009, 22:31.sigpic
Comment
-
Am vazut ieri AVATAR dar nu 3D, ci IMAX!!! Cuvintele nu vor putea nicicum sa descrie senzatia traita. Cele mai bune efecte speciale vazute vreodata de mine. Dar ... mare diferenta intre 3D si IMAX nu este! Ma steptam la mai mult. Oricum, dau nota 10 cu felicitari si recomand oricui.
Subtitrarea insa (in 2D), aplicata foarte prost si neinspirat, a fost de toata jena! Practic, a stricat filmul. Mai bine lasau fara subtitrare, pentru ca la asa proiectie, conteaza mai putin subiectul si scenariul, cat efectele speciale.
Pretul biletului a fost de 31 lei.Last edited by gl_mmm; 12 January 2010, 21:16.
Comment
-
diferente sunt. de ex: in orice loc ai fi, se vede la fel. decat sa faca dublaj, mai bine ca au titrat. stiam si eu de problema asta cu titrarea. practic au suprapus 2 filme: Avatar si titrarea. ai vazut ce mare este Afi Palace? 7,5 ha parca... module de toale, incaltari, bijuterii, electronice, patinoar, fast food-uri, pesteri pt copii, 25 de sali de cinema, printre care si IMAX.
ce meniu ti-ai luat? eu luasem unul dublu, 2 sucuri la 0,5 l si 5 l de popcorn 26 lei, aproape cat un bilet
au fost vreo 2 secvente unde am stat incordat, iar pe pers din dreapta am simit-o cand s-a ferit de o grenada iar la sfarsit mi-a zis ca i s-au aburit ochelarii de emotiiLast edited by valeriuciprian; 28 December 2009, 11:17.sigpic
Comment
-
Noi nu am anuntat deschiderea cinematografului. Se mai intampla ca dezvoltatorul sau agentul de leasing sa faca previziuni sau sa exprime dorinte care sunt interpretate ca fiind anunturi sau termene limita. Noi nu anuntam decat cand avem macar 75% siguranta ca toate amenajarile si aspectele logistice sunt realizate sau in termen.Acestea fiind spuse, nu pot sa fac un anunt privitor la Braila deocamdata,
din pacate se mai intarzaie cu deschiderea Cinema-uluiLast edited by bogdan_1984; 28 December 2009, 11:15.sigpic
Comment
Comment