Mie nu-mi place ciorba de burta...si daca mananc la 9 inainte de a pleca de acasa...mananc iar la 11-12?
Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati
Collapse
X
-
Da Bogdan s-a reparat meceveul .Valeriu solutia este simpla: nu mai minca la 9 si mananci cioarba de burta ,sau baremi o platesti ca de mancat o mancam noi. Deschid lista pentru ciorba,primii 6 inscrisi beneficiaza de transport gratuit.OFERTA ,CADOU,CADOU!
1.DeWiL
2.
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostEi, daca-i CADOU, atunci ma bag si eu. N-am primit in viata mea ciorba cadou!
Lista pentru ciorba de burta:
1. DeWiL
2. gl_mmm
3. ...
Carciuma se cheama "La Nea Jan"!
Vedem cand mergem ... poate ne gasim intr-o seara !?
Pai, daca s-ar organiza duminica pe la 19:00 as veni si eu! VA ROOOOOOOG!
Comment
-
OFF: RoYskorp, ma tu ori ti-ai luat Logan-ul si nu vrei sa dai de baut, ori ti-ai pus 1.6 16v pe Dacia 1310! Oricum te luam cu noi; esti de-al nostru.
ON: Bun, deci no ciorba maine. Sau mai vedem la intalnire.
Dar pentru duminica viitoare nu incingem si noi o scrumbie? Ca de ciorba de cartofi, orez, soia (in loc de carne), apa, paie, etc. m-am cam saturat. Vreau peste la grataaaaaar! Bine ca berea au inventat-o de post, din prima. Sau scrumbia se "asezoneaza" cu vin alb? Vedem noi, deci
Lista cu participantii la "Peshteala-loganeala de Florii", duminica 28.03.2010, locatia ...
1. DeWill (ideea a fost a domniei sale)
2. gl_mmm
3. ...
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostOFF: RoYskorp, ma tu ori ti-ai luat Logan-ul si nu vrei sa dai de baut, ori ti-ai pus 1.6 16v pe Dacia 1310! Oricum te luam cu noi; esti de-al nostru.
ON: Bun, deci no ciorba maine. Sau mai vedem la intalnire.
Dar pentru duminica viitoare nu incingem si noi o scrumbie? Ca de ciorba de cartofi, orez, soia (in loc de carne), apa, paie, etc. m-am cam saturat. Vreau peste la grataaaaaar! Bine ca berea au inventat-o de post, din prima. Sau scrumbia se "asezoneaza" cu vin alb? Vedem noi, deci
Lista cu participantii la "Peshteala-loganeala de Florii", duminica 28.03.2010, locatia ...
1. DeWill (ideea a fost a domniei sale)
2. gl_mmm
3. ...
Comment
Comment