24.05.2010 zi libera de la iubitul nostru guvern.O iarba verde, un fulg de plop ceva sa ne scoata din depresie.
Idei / Propuneri Activitati In Cadrul LoganClub Galati
Collapse
X
-
Ce ziceti de o sesiune foto pentru masini? Cine se baga?
Ma gandeam asa - ca exemplu de program:
- ne gasim intr-o sambata dimineata la spalatorie, spalam masinile in cel mai arogant mod posibil
- le pregatim pentru poze, strangem boarfe, carpe, sticle, chestii de prin masini
- mergem undeva unde sa avem cadru general cat mai potrivit
- tragem un shooting cat mai arogant posibil
- ne facem apoi o prezentare in ppt, spre exemplu, de moare lumea
Hm, ce ziceti?
Comment
-
-
Eu as propune s-o faurim chiar sambata viitoare, 22.05.2010.
Pentru asta ne-ar trebui:
- un aparat foto cat mai performant. Sa traiesti, Valeriu!
- cadrul general. Veniti cu propuneri. Eu propun parcarea de la Gradina Publica.
Propun deasemenea, sa facem poze si la motor, portbagaj, interior, bord, etc.
Comment
-
Ce-ati zice daca am face o sedinta foto si cu niste domnisoare, ca la saloanele auto (pastrand proportiile)? Desi exista un risc destul de mare, cel putzin in cazul meu, sa trec pentru o vreme la un meniu de tip conserva si sa am acces limitat in jurul blocului.
Comment
-
Super ok...e buna rau ideea : "Respectul si bunul simt sunt pe primul loc si sofatul responsabil ptr siguranta noastra si a celor din jur ...totul in limita legala" ..!!! o noua regula demna de urmat..
Comment
-
Corect Bogdane...o sa fie nevoie sa facem un topic cu regulile recomandate de urmat ale loganistilor galateni...fara suparare...dar acum de cand ne-am montat stikerele pe parbriz suntem mai usor de reperat in trafic...si daca unul dintre noi face vreo nazbatie in trafic o sa fim mai usor de vanat printre oamenii legii.
Si nu e corect fata de loganistii galateni care merg in limita regulamentului.sigpic
Comment
-
Foarte adevarat Domnu Verde...care nu urmeaza o regula foarte simpla ..o regula care este in codul bunelor maniere va suporta consecintele.. la modul cel mai serios...sau i se taie Capul)
Comment
Comment