Eu l-am facut in 17 la "Iamandi", langa o casuta de lemn si m-a costat 73 lei, iar baietii sunt foarte atenti in ceea ce consta masina.
ITP Galati?
Collapse
X
-
-
Pe 17 aprilie trebuie sa fac si eu ITP-ul. La Frontal se face programare in prealabil ?
Si pe tine Mircea de ce te-a costat 65 (fata de pretul mentionat intr-un post anterior) ? Masina ta mere si cu benzina si cu motorina ?Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostPe 17 aprilie trebuie sa fac si eu ITP-ul. La Frontal se face programare in prealabil ?
Si pe tine Mircea de ce te-a costat 65 (fata de pretul mentionat intr-un post anterior) ? Masina ta mere si cu benzina si cu motorina ?
Si am uitat sa zic ... colegul DeWiL, caruia ii multumesc inca o data, mi-a fost de mare ajutor! O vorba la patron, o barfa cu mine, o incurajare ... a fost un examen ITP placut si luat dinainte ... daca intelegeti ce vreau sa spun!
Bere virtuala la Relu!
Comment
-
Originally posted by skypee View PostA ieşit perfect , numai că am pierdut vreo 2 ore , pentru că a venit RAR-ul şi a mai verificat odată toate alea .
Deci rar-ul ce a zis?Viteza....nu?
Cat ai marcat?Cat e la diesel itp-ul?sigpic
Comment
Comment