Adrian, no problem. Spalatoria de vis a vis de Gold & Platin, de pe centura. Nu stiu firma, dar n-ai cum s-o ratezi.
Spalatorie In Mod Organizat LCG
Collapse
X
-
Am fost am spalat am venit...in afara de Mircea cu care nu m-am intalnit am venit toti cei anuntati....
Concluziia referitoare la spalarea masinii mi-o rezerv pentru maine dimineata cand voi vedea masina pe ziua...dar am cateva nemultumiri si la urmatoarea spalare le voi comunica celui/celei care imi va spala masina.
Referitor la spalatorie e ok...cam frigut dar merge.
Frumos ar fi sa facem rezervare intr-o duminica inainte de intalnire si sa stam acolo la o sueta la o ceasca de cafea ,un suc...etc.
Aaaaa....singura nemultumire pana acum e ca lu fiumi-o ii era foame si nu avea covrigi acolosigpic
Comment
-
La exterior nu am obiectiuni, iar la interior tind sa zic k eu fac curatenie mai cu dare de mana. nu condam spalatoria pt ca, fiind lucrul meu il curatz pana iau 3 straturi. asta e, dat fiind ca e frig nu mai stau eu sa dau cu aspiratorul in masina asa ca....merge. plus ca la banii astia.....zic saru'man.
Comment
-
eu am fost duminica dimineata la spalatorie si erau cativa care trecusera pe acolo. in ceea ce priveste spalatoria total neprofesionisti (mi-au udat tapiteria in interior, mi-au lasat urme pe ea)ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
Comment