da asa e frumos sa stie lumea ca suntem multi
Spalatorie In Mod Organizat LCG
Collapse
X
-
am uitat sa va spun, am fost eu si am vorbit cu patronul spalatoriei din curba aia de pe centura[vis-a-vis de cimitir] si a spus ca nu este interesat de idee, ca nu il incalzeste cu nimic daca suntem noi din loganclub ptr ca are destui clienti
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Postcu siguranta nu mai intru niciodata acolo sa spal masina
Personal, ma "coafeaza" de minune aceasta spalatorie. Cu putina instruire a lucratorului (si 2-3 lei in plus) iese o lucrare acceptabila, la un pret acceptabil.
Normal ca orice alta oferta comparabila cu asta, si eventual superioara, va fi luata in consideratie. Chiar va rog pe cei care cred ca pot imbunatati situatia sa faca discutii unde vor si sa prezinte oferta aici.
Comment
-
eu nu am reprosat nimic membrilor care au negociat/ocupat cu obtinerea unui pret bun la spalatorie...dar sunt mult prea dezamagit de treaba facut de catre cei de acolo..cu sau fara bacsis tot nu`s multumit..si daca stai sa calculezi mai amanuntit nu prea ai mare reducere...pt ca la 5 spalari ai una gratis (asta e reducerea) deci cam tot pe acolo se ajunge
Comment
Comment