If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stadionul Dunarea este cel de la McDonalds. Dar noi intram pe jos, de pe Str. Brailei , dinspre sensul giratoriu ( Popescu ).
In ceea ce priveste lista de duminica, posteaza si pune un semn de intrebare, de genul.....Nu stiu sigur.Ok?
Bine ar fi daca ar mai posta in lista. Care mai este rostul listei? Lasam factorul surpriza sa ne copleseasca atunci.
Cum ar fi ? Intalnire duminica.......Faceti pariurile referitor la cine vine si cine nu?
Fu-se si se du-se si intalnirea de saptamana asta. Putini, dar buni. Bine ai re-venit (stie caruia ii spun asta). Are si o poza close-up.
Toata stima pentru Ady62, care desi este in concediu a venit la intalnire.
A fost ultima intalnire la care s-a facut lista cu participantii. De saptamana viitoare se va posta doar locatia si ora intalnirii.
Si acum pozele....
... Parca pozele erau de grup ... Adik apaream toti ...
multumim pentru poze !
Intalnirea a inceput la 11. Nu-i vina mea ca tu ai aparut pe la 12. Si la cati de putini am fost, poza de grup mai trebuia. Oricum poza ta cu ruleta face toti banii. Ti-o trimit pe messenger, ca este prea mare pentru forum.
Multam mult luci..Toata stima...
sa stii ca`i bine tare printre loganisti...Chiar imi era dor dupa atata absenta
legat de poze...Vin si ele ceva mai tarziu...Promit!!!
toate cele bune
Deci...
Iascha...De cate ori am venit nu ai adus scaunele si m-ai lasat sa fac varice de tanar...Nu e frumos
Andrei in sfarsit ai aparut si tu... Pana data viitoare iti cumparam un cablu pentru telefon sa poti descarca pozele ... Nu acum serios...Nu ai cablu si trebuie sa il tot imprumuti?
Si acum intrebarea intrebatoare...Difuzorul spate cat e difuzorul si de unde...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment