If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
shafu shi fashi ???
Ma urmaresti in trafic ??
Interesanta kestie cu flame thrower dar nu cred ca lunganu scoate destule gaze nearse ca sa zici ca le aprinzi la evacuare pe toba finala.
Doar sa pui tu un sistem care sa mai evacueze un gaz care poate fi aprins si controlat de presiunea pe evacuare.
Mai sincer cam 70 la suta din carburant se foloseste prin ardere restul zoboara pe evacuare asa se intampla la orice masina oricat de performanta ar fi ea asa ca sper sa fac ceva cu flame-urile
Mai sincer cam 70 la suta din carburant se foloseste prin ardere restul zoboara pe evacuare asa se intampla la orice masina oricat de performanta ar fi ea asa ca sper sa fac ceva cu flame-urile
Tibi, muta discutia asta pe Generale sau pe Urmatoarele investitii ale galateanului cu Logan.
Intalnire loganclub Galati, duminica, ora 11,00, intrarea auto stadion Dunarea
S-a dus si intalnirea de azi. Am fost destui pentru a face si din intalnirea asta o chestie reusita. Mai ales ca nu a mai fost cu lista. Lista am scos-o de saptamana trecuta, tocmai pentru nu parea sa-si mai aiba rostul. Dar am crezut, chiar si fara lista, ca veti considera, intr-un fel sau altul, sa va declarati intentia de a participa sau nu la intanire. Ideea a fost sa nu mai facem lista, nu sa nu postati daca veniti sau nu. Cam atat legat de subiectul asta.
Am avut un oaspete de marca, Dan Gutu, Focsani. Speram ca am reusit sa fim gazde pe masura loganclubului Galati. Si stii cum se zice, data viitoare...................... La Piatra neamt, Dane, data viitoare?
Si acum pozele....
Frumoase pozele.... Imi pare rau ca nu sunt in oras.... Cred ca ratez si urmatoarea intalnire.
La Piatra Neamt am ajuns doar putin pe fuga, planurile de conediu s-au amestecat, traseul l-am facut pana la urma complet, dar mult mai repede decat vroiam initial. Am trecut si prin Sovata (miercuri ), n-am reusit sa mai particip si la alte intalniri
Oricum, acum sunt in Tulcea si incerc sa mai caut noi membri si pe aici.
.... As fi vrut si eu sa-l cunosc pe D-l Dan Gutu.....
Iasca absentul a reprezentat Logan Club Galati la Sibiu deci sunt motivat
Dar vad ca atunci cand nu sunt eu iar apar scaunele...E ca un facut treaba asta
Acum serios...Imi pare rau Dane ca nu ne-am putut revedea dar la piatra Neamt speram sa o facem lata...Oricum felicitari pentru intalnire
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment