@maus: luci are spioni.... Hmmm
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sincer nu stiu ... Tot le caut de ceva vreme se pare ca au fost la mare si s-au intors .
Dragos ... De acum sa te vad pe tocuriLast edited by lupulucian; 19 August 2008, 21:37.
Comment
-
Ce tare ...
ma anunt si eu atunci !
am inteles ca de fiecare data se vine cu noutati ..
fiecaresi face cate ceva la masina ... ( .. ) ... Si se discuta de fiecare data lucruri noi ... Constructive !
Acest replay este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Orice asemanare cu persoane reale este pura coincidenta.LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
maus, nu ma refeream la intalnire, ci la forum. Tastele???????????????????
Dragos, esti ok? Nu acuma pe bune. Facem un topic ,, Mishtouri la Galati "? Nu vezi ca esti singurul ? Grow up, era un sfat, mai devreme. Acum este o necesitate. Fara offtopicuri, ca este plin forumul cu de-astea.
Duminica, intalnire loganclub, ora 11,00, intrarea auto Stadion Dunarea
Vad ca desi este marti, se grabeste lumea la intalnire. S-au terminat vacantele banuiesc. Si bineinteles sunt prezent.Last edited by lupulucian; 19 August 2008, 21:47.
Comment
-
"nenea" lupu acum am si eu o mare problema pe care vreau sa o rezolv .... Cu ce gresita prezenta unui "loganist" fara a anunta ... Din punctul meu de vedere cu cat mai multi cu atat mai bine ... E mai bine de cei care anunta ca vin si nu se prezinta ? Sau e vb de trafic pe site ?
Comment
-
lupulucian tias da replica .. Dar te respect pentru varsta pe care o ai ! ( sunt un domn , ce mea )
maus nu frate ... Eu nu incant cu nimic ... Fac parte din categoria celor banali .. Stersi !
valeriuciprian Ma bag si eu dar incert. ca sa continuam in acelasi ritm ... Sa ne bagam cu totii !Last edited by shokaliptiku; 19 August 2008, 21:57.LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
->
si inca ceva de ce de la intalnire la intalnire suntem din ce in ce mai putini ? Oare este din cauza ca nu isi anunta venirea ? Sau de ce ?
as vrea ca cine isi permite sa deschida "gura" sa isi spuna parerea si sa aduca sugestii ptr a ne motiva pe noi restu sa venim la intalniri
Comment
-
Originally posted by maus View Post->
si inca ceva de ce de la intalnire la intalnire suntem din ce in ce mai putini ? Oare este din cauza ca nu isi anunta venirea ? Sau de ce ?
as vrea ca cine isi permite sa deschida "gura" sa isi spuna parerea si sa aduca sugestii ptr a ne motiva pe noi restu sa venim la intalniri
Lista a fost pana cand mai mult de jumate postati nu au aparut la intalnire. Nu mai avea rost lista. Se anunta prezenta si cu asta basta. Ce este asa de greu de inteles? Lista facea intalnirea? Sau noi? Vrei motivatie? Dau o bere la cine vine. Merge asa? Daca doar asa merge e grav.
Comment
Comment