If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fii binevenit. Cat priveste contributia, nu-ti face griji, nu trebuie nimic. Doar este vorba de pasiune asa-i ? Hai ca maine o sa fie interesant. Se anunta niste activitati.......Mai practice si mai profunde decat de obicei. Oricum, esti binevenit.
INTALNIRE LOGANCLUB GALATI, DUMINICA , ORA 11,00, STADION DUNAREA
Nu sunt sigur ca am sa vin. Dar totusi as dori cateva informatii.
maine se pleaca in coloana in plimbare prin oras?
poate cineva sa imi explice cum se ajunge la locul intalnirii tinand cont de faptul ca sunt brailean si am sa vin pe dig? Adica unde fac dreapta, ca sa intru pe popescu?
am 2 "greieri" in masina. Unul este in bord si unul este in stalpul soferului. Dar l-am identificat pe cel din stalp. Atinge plasticul tabla. Se si vede ca e lipsa de vopsea in locul unde se freaca.
Atasez o harta cu traseul spre locul de intalnire.
Patratul galben este intrarea in Galati de pe dig, urmezi traseul rosu, apoi cel albastru (spre McDonals) si cobori valea pana la cercul mare negru.
Semnul mov reprezinta fostul loc de intalnire.
Faina tare de tot intalnirea de azi. Cred ca a fost pentru prima data cand am avut atat de multi noi participanti. Bun venit le-am urat si ii asteptam si in continuare. Avem si un meganist printre noi, incepand de astazi, i_o_mi_s parca este userul. Bun venit si tie Bogdan, venit din Braila.
Activitatile s-au respectat cat se poate de mult. Schimbat vitrina ceasuri bord, eu, montat adoua bricheta, danielliviu, demonhunter cu inlocuit colante stalpi.
Si acum pozele , ale mele ( danielliviu le are pe ale lui )
Pozele cu Audi R8 le-am facut weekendul trecut si pur si simplu nu m-am putut abtine sa nu le impartasesc cu voi.
Mi-a placut si voi reveni f. des... Oameni de treaba, zambitori, dispusi sa-si impartaseasca experientele personale fara afisarea vreunui aer de superioritate (de asta-mi era oarecum teama, am gresit). Bravo voua! Transmit si io lui bogdan_1984 bun venit, iar celorlalti bine (ca) v-am gasit!
Super intalnirea!
Urez si eu bun venit noilor colegi si la cat mai multe activitati practice!
Lucian, au uitat de rotirea cauciucuilor la mine .
Si pozele de la mine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment