If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tare de tot chestia cu taxiul. Odata am fost si eu oprit, pe cand conduceam un VW Transporter furgon. Crezu-se omu' ca era maxi taxi.
Bogdan, daca scriai loganclub pe el, poate cine stie, nu te mai oprea. Ma bucur ca ti-a placut, de acum stii cum sa ne gasesti si unde. Multa bafta.
Felicitari baieti! Se pare ca a fost o intalnire super ... Pare f rau ca nu am fost si eu. Eu zic sa nu mai primim in club R8-uri (si d'alde genu') pt ca ne strica imaginea. Salutari noilor veniti ... Includ aici si megane-ul ala super.
Folia era planificata la mine, dar m-am luat cu altele
Duminica viitoare schimb si folia la display. Si cu ocazia asta voi studia si eu pe viu pcb-ul bordului in vederea unei noi lumini.
Am incercat si eu sa-l conving sa intoarca folia, da' n-a vrut ....
Asa a fost programat Dane, sa-mi schimb si folia dar am renuntat din motivul clasic....Sa-mi propun prea multe de facut si sa nu fac nimic cum trebuie. Prefer sa vad prima data la cineva care are mana ,, facuta " deja. Bordul cu ceasurile am avut curaj sa le dau jos dar atat deocamdata. Iar R8-ul v-a placut asa-i? Stiam eu.
Hai ca data viitoare ma bag eu (tema de intalnire) la intors folia.
Dar o sa vreau sa lustruiesc si eu geamul de la cadrane ca arata oribil acum. Mai zi odata de unde ai luat solutia aia? Ca e folositoare la mai multe...
PS Trebuia sa fi facut o poza si la cauciucuri. Sa vada si colegii ce inseamna (costa) condus "sportiv".
Last edited by danielliviu; 25 August 2008, 21:58.
Scuze Daniel pentru cauciucurile tale. Am uitat. Esti sigur ca ai fi vrut sa impartasesti asa ceva cu ceilalti? Daca se iau dupa tine? Iar solutia aceea este luata de la Palinal, parcare Popescu. Se numeste polish ,, ultima mana " adica cel mai fin, cel mai putin abraziv.
INTALNIRE LOGANCLUB GALATI, DUMINICA, ORA 11,00, STADION DUNAREA
ACTIVITATI PROPUSE:
1. Cel putin o schimbare de vitrina ceasuri bord ( ady62 si/sau Florin_GDC )
2. Modificare sistem stropitori
3. Material termoizolant capota motor
4...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment