If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lucian acceptam scuzele tale dar doar insotite de douajde flotari duminica viitoare
Cine baga o lista cu participantii de la intalnirea de azi sa vedem cati am fost...Am impresia ca am batut recordul...Ca in parcare nu prea mai aveam loc.
Recordul de la strigarea aia generala din mai, nu cred ca va fi bauta vreodata. Au fost atunci 26 de loganuri. Ieri am numarat 15 loganuri, un Sandero, un Fiat si 4 Megane
Iar in ceea ce priveste flotarile......voi ce credeti? Vise, vise...
Meganurile de ieri au vrut sa fie o pata de culoare. Pentru asta nu-mi cer scuze. Nu mai conteaza de acum. Important este ca parcarea a fost plina si mai ales important a fost ca ne-am strans din nou ca altadata.
Last edited by lupulucian; 3 November 2008, 09:24.
Inprimul rand MULTUMESC pentru primire,a fost extraordinar.
Foarte tare intalnirea de ieri unde trebuie sa recunsc m-am simtit foarte bine. Dasemenea foarte buna si a doua parte si totodata si foarte instructiva.Am descoperit bucatari(grataristi) foarte tlentati.
Lucian vreau si eu un autocolant cu www.Logan club.Ro.Multumesc.
toamna asta cu atatea culori pastelate a fost la fel de frumoasa ca si intalnirea ce a trecut! Multi, dar culti, asa spuneam eu in lista de la intalnirea ce urma sa aiba loc!
se pare ca ne prieste din ce in ce mai mult sa ne vedem ! Oaspetii mi-au facut o adevarata placere prin prezenta lor acolo!
pozele sunt super, iar fotograful oficial nu poate fi decat...Logan club galati, ca tare buni mai sunt cei care ne surprind cu ochiul magic al camerei foto! Parerea mea!
despre gratarul gustos de dupa, parca ar trebui a-l repeta si pentru cei care nu au fost!
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Intradevar foarte interesanta intalnirea si chiar mi-a facut o adevarata placere sa ma aflu in mijlocul vostru.Deasemenea si gratarul a fost la inaltime si intradevar trebuie repetat pentru ca repetitia este mama perfectiunii.In rest numai cuvinte de lauda despre loan club galati.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment