If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si la slobozia ninge de rupe baieti. Naspa e ca inca nu am apucat sa schimb slikurile de pe masina. Poate oi reusi sa ajung la voi fara evenimente.
v-am pupat si sper sa dau de voi acolo
S-a dus si intalnirea de astazi. Lume buna ca de obicei si oaspeti dragi: deja din slobozia. Curand intalnirile noastre vor deveni ...Nationale. Iata pozele incepand cu filtrul sport al lui luci
Alte noutati:xenoanele lui florin si caucicurile lui pustiu. Deasemeni argintia lui dany de la slobozia.Faina achizitie. Am uitat sa te intreb dany, cat te-a costat?
Da a fost frumos baieti . Imi pare rau ca nu am apucat sa fac schimb macar de nr de telefon cu voi, ci doar cu florin si andrei. Imi pare rau daca nu am retinut si alte nume dar asa e la inceput.... Cu timpul o sa va invat pe toti.
Luciane ar fi fost bine un salut cand ai plecat ca eram si noi oaspeti si venisem de la vreo 5 km departare si vreo 6 radare luate), dar nu ma supar stai linistit.
Ma bucur ca v-am cunoscut desi nu prea am avut timp sa stam mai mult de vb, dar cine stie poate data viitoare.
respect tuturor care au venit si celor care nu au facut-o dar or sa o faca data viitoare
App iashca. Sa-mi dai si mie id tau de mess sa-ti dau niste poze si niste filme de pe la curse, ca florin nu credea ca se duce peste 210 km/h, ca sa le pui tu aici pe forum ca vad ca esti specializat in imortalizari de momente deosebite.
Last edited by lupulucian; 24 November 2008, 20:21.
Am si doua filmulete! Cum se aude cu fitrul spo rtal lui luci si cum suna argintia de 123 cp a lui dany.
a fost cam frig azi,tineretul a taiat-o mai devreme ca i-a luat frigul(tibi,andrei etc) cei mai batrani au mai rezistat.
ziua cu soare cu dinti a fost ca de obicei o reusita. Stima tuturor !
(se pare ca filmuletele sunt de pe vremea lui charlie chaplin, sa se fi stricat sonorul de la camera mea? Scuze!)
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
The night a fost o placere sa te avem printre noi..Te mai asteptam si la urmatoarele intalniri ..Bine`nteles alaturi de dany..
numa` bine tuturor si multa caldura
Frumoasa intalnire .. Cam frig dar atmosfera te incalzeste la propriu .. Felicitari toni ptr masina care o ai si scuze ca nam ramas cu voi la restaurant.. Va mai asteptam la galati poate mai vin si altii din slobozia am si un film frumos dar nu stiu sal pun pe site imi pare rau .. Ne vedem saptamana viitoare cu aceeasi caldura chiar daca afara este frig.
Frumoasa intalnirea,insorita dar geroasa.Oricum momente de a te incalzi se mai gasesc.Daca nu e asa va rog sa nu ma contraziceti Cateva poze si de la mine (ce a mai ramas)
Si pozele de la mine.
... De mult nu a mai tinut o intalnire atat de mult.....
Mie mi-au placut jentile lui Tibi, exact pe placul meu. La fel si sunetul evacuarii (fara silencer, bineinteles)
In schimb arata urat rau acele imitatii de discuri pe spate (nu stiu exact a cui este, scuze si no offense - colegii din Slobozia). Chiar nu isi avea rostul.
Si la fel, nu pot spune ca ma impresioneaza nici kit-ul de tunning de la Dacia. Nu sunt adeptul, si sunt pareri strict personale.
Arata foarte bine si xenoanele lui Florin.
Imi pare rau ca nu am venit si la restaurant, dar aveam o obligatie. Mi-ar fi placut, oricum.
Luci, mersi mult pentru "test drive" M-am linistit si eu acum.
PS: Se vede si "calitatea" materialelor folosite pentru elementele de siguranta.... in poza este centura folosita de mine timp de 2 ani.....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment