If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vad ca ati decis...Dar pe cel votat l-ati intrebat?Poate nu vrea
asteptam decizia lui sa demaram demersurile
Luci ..Mesaju transmis lui Florin nu il poate vedea...Am verificat
Aditu, nu ai avut somn, dupa ce cu drag te-am propus noi?
aia e ora de postat?
de ce te-ai inrosit asa?
crezi tu ca nu tinem la tine?
poate te mai gandesti un pic,un pic un pic.............
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Ady 62 vrei nu vrei asta e.Tu ai avut initiativa cu condica de prezenta ,acum ai tot dreptul sa o folosesti ,are si certificare LCG. Ce nu ai pix? Ii trimit lui Mos Craciun un email sa -ti trimita un pix in avans sa poti scrie: P , N sau Obligatii cu doape La urma urmei lucru manual se cheama(indiferent daca e facut de manutele tale sau ale altora) ADY ,ADY ,ADY ,ADY
Ok ok, ramane pe duminica asta. Oricum, pentru ca a fost initiativa ta, nea Ady, eu zic ca macar, de duminca viitoare sa repunem in functie condica de prezenta. Merge asa?
Si acum gata cu discutiile pe tema asta pana la intalnirea de duminica.
Baieti va doresc sa fiti cel putin la fel de multi ca data trecuta...Eu nu pot participa dar voi fi cu gandul la voi cand ma voi plimba cu camila....Si bineinteles sa fie show-ul de data trecuta...Sau mai bine va abtineti si rabufnim peste 2 saptamani ca e mai sanatos asa ...
Hai sus cu lista...
1. Lupulucian
2. Florinred
3. Nikolas_bnm
4. Iashca
5. DanielLiviu
6.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment