If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
iata pozele la foc automat!
cel mai frumos a fost nasucul rosu al micului loganist!
sa-ti traiasca leo!
urmatoarea mare frumusete ,a fost chiciura ,care a decorat intalnirea de azi.
valeriu, ai vazut ca a iesit poza cu urma de minge pe capota?
....
Pozele mele pana una alta...
PS Saptamana viitoare, duminica 25.01.2009, ne organizam pentru o intalnire comuna LC Galati - LC Braila. Propun sa mergem la Braila.
Ar fi intradevar foarte misto daca reusiti sa veniti la Braila macar odata, intalnirea daca e sa fie e la PIC (hypermarket) banuiesc ca stie careva din voi unde e.
PS. Va dati seama ce ar fi voi vreo 20, noi cu promisiuni vreo 10, ar fi tare nu?
Ne bucuram pentru voi, loganclub Braila. Sunteti acolo o mana de loganisti inimosi care meritati acest club. Noi pentru o perioada am fost, mai mult sau mai putin, o ,, palarie " sub care sa va simtiti bine primiti, membri cu drepturi depline loganclub Galati. Acum s-a facut intr-un fel un act de recuperare. Il meritati pe deplin. LoganClub Braila.
De ce la primii doi din lista cu cei care au participat la intalnirea de astazi nu e trecut si numarul masinilor? nu le mai tineti minte? sau va bazati pe ideea ca sunteti super cunoscuti? parerea mea e : ..............Oare conteaza?
@mrfler: n-a fost cu intentie, pe bune. Am avut impresia ca nu ai vrea sa se specifice ca ai venit cu masina de serviciu. Greseala mea daca n-a fost asa. Si am corectat-o.
@Nicule ce sa mai zic: Noi doi, valeriu si cu mine suntem dati in urmarire generala si vezi tu, nu vrem sa dam indicii........
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment