Nea iashca da de ce nu pui pozele la Braila acolo? sa va mandriti doar voi cu ele... lasa c atin eu minte ;)
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nea iashca, te-ai intrecut pe sine. Si repede postate si frumoase. BRAVO.
In ceea ce priveste postarea lor, acuma ca s-a postat la noi sau la voi chiar ca nu mai conteaza. Ideea este ca deja serverul lui CristiXp este supraincarcat, d-abia duce pe cele existente, asa ca sa ramana pozele intr-un singur loc.
Pana data viitoare sa va nominalizati fotograful oficial si se aranjeaza lucrurile de la sine.
Comment
-
Pentru Cipri...stie el...apropo despre aparat...http://www.loganclub.ro/forum/showpo...6&postcount=96
Comment
-
Ma da' frumos oras aveti. Am avut azi treaba in Portul Bazinul Nou si imi pare rau ca nu am apucat sa vad mai multe prin oras pentru ca am fost pe fuga. Cel mai mult imi pare rau ca era inchisa faleza, chiar as fi vrut s-o vad. Imi place ca la voi nu e aglomeratie si se circula decent fara dobitoci care sa-ti taie fata, fara idioti care claxoneaza inainte cu o secunda inainte sa se puna verde. Daca mi-as gasi ceva de lucru acolo chiar nu as sta pe ganduri. Va salut si va doresc numai bine.
P.S. M-a depasit un nene asa din scurt peste linia continua si chiar ma gandeam: "uite ma ca si aici sunt", dar cand i-am vazut nr., surpriza, era de Bucuresti.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment