Da,da vremuri calde cu ....gratare
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostAdy, ai de dat doua spe beri ,pentru calitatea ''NASPA'' a unor fotografii.
Nu vine ea, caldura ,o-sa cautam umbra cu berea rece in mana si gratarul dupe noi.Na ,sac,frigule .
Comment
-
Frig domle , frig. Cred ca atragem frigul si caldura cu locatia noastra. Frig si curent iarna si cald de mori vara. Cum nu se poate mai bine.
Bun venit printre noi , noilor membri , vlad codrescu si baubaugtc.
Nicule, te descurci foarte bine. Lasa carcotasul sa spuna ce-o vrea el. Ady te descurci foarte bine, lasa-l pe celalalt carcotas sa zica ce vrea si el.
Hai ca a fost fain si astazi. Cu frigul nu stiu ce-o sa facem....Last edited by lupulucian; 22 February 2009, 17:58.
Comment
-
Da baieti super intalnirea...din pacate am fost nevoit sa fug pana la Braila in prima parte a intalnirii unde m-am intalnit si de cu baietii de acolo...si bineinteles ca si acolo era show mare
Bun venit inca o data noilor veniti si sunteti asteptati oricand la intalnirile noastre
In rest...o remapare,o gluma,o discutie...ce sa mai spun ...voie bunasigpic
Comment
-
Salutare tuturor !
Sunt Cezar din Galati , posesorul unui veritabil Laureat Plus 1,4 MPI.
La ce perioade faceti voi intalnirile astea ? M-ar interesa si pe mine o astfel de intrunire
de loganisti. Vad ca pe ultima am ratat-o ; asta e , asta inseamna sa fii incepator...
Comment
-
Originally posted by lupulucian View PostFrig domle , frig. Cred ca atragem frigul si caldura cu locatia noastra. Frig si curent iarna si cald de mori vara. Cum nu se poate mai bine.
Bun venit printre noi , noilor membri , vlad codrescu si baubaugtc.
Nicule, te descurci foarte bine. Lasa carcotasul sa spuna ce-o vrea el. Ady te descurci foarte bine, lasa-l pe celalalt carcotas sa zica ce vrea si el.
Hai ca a fost fain si astazi. Cu frigul nu stiu ce-o sa facem....
Valeriu a vandut ceaiul pe care ni-la promis la Braila (si venisem pregatit ,pahar,cana ,halba ,carafa ,si nu in ultimul rand PIPETA )
PS . Obligatoriu, sa fie fierbinti.Last edited by lupulucian; 22 February 2009, 21:36.
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostAdy, ai de dat doua'spe beri ,pentru calitatea ''NASPA'' a unor fotografii.Originally posted by ady62 View PostCe sa-ti spun Nicule, mai ai si pretentii.
Originally posted by Nikolas_bnm View PostValeriu a vandut ceaiul pe care ni l-a promis la Braila (si venisem pregatit ,pahar,cana ,halba ,carafa ,si nu in ultimul rand PIPETA )
PS . Obligatoriu, sa fie fierbinti.
Ultima fraza...motiv de ceartaLast edited by lupulucian; 22 February 2009, 21:35.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostLas' ca vine el nea Iascha si va lamureste pe amndoi
Ceaiul acum l-am aruncat in chiuveta si am spalat termosul...ca am uitat de el...Lucian a primit ceai...
Ultima fraza...motiv de cearta
Comment
Comment