If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am cautat lista cu participantii de m-am plictisit
1. lupulucian
2. iashca
3. servocar
4. cata29
5. bgd_49_mun
6. florinred
7. birky - LA MULTI ANI florin
8. Nikolas_bnm GL 98 BNM
9. Bogdan & leonard
10.valeriuciprian....nu stiu cat stau ca am zi plina(ca paharul)
Cateva fotografii de la intalnirea din 12 04 doimiinoua
O intalnire de efect, asupra celor care au un prenume de FLORI(N),au mai fost discutii despre intalnirea din iunie douamii noua (cine stie, cunoaste),iar restul a decurs de la sine . Asta e de fatada, pana termina fotograful oficial scrumbia ,spritul,si somnicul dupe masa.. Atentie ;curg fotografii.
uite facu ochi si foto ofi,asa cum zicea nicu, pozele curg garla!
bairam, nu gluma de ziua lui florin,care sub indrumarea doamnei lui,ne-a pus o masa super! sarutari de maini doamnei!ca noi l-am sarbatorit asa cum merita:bestial!
se infiripa si planul pentru regionala de la galati,toate merg din plin ,in clubul asta!
imi pare rau ca nu am putut sa raman pana la sfarsit,dar m-a chemat regina la scrumbii( sa la fac, nu sa le mananc).
varietatile de suc au fost super si se vede un suflu antialcoolic total ,la noi la club!(sic)
prezenti si micii loganisti, ca doua flori, nu numai pentru parintii lor!
ce ma bucur e ca apar si eu,multumita lui nicusor, in poze.
dragi coclubusti,pozati si voi mai des "pozarul", ca el vine mereu saracu'!
multumesc magicianului de iulian ,care mai tare decat david coperfield, a facut sa dispara un punct alb de pe cupola masinii mele!
Ca de Florii a fost si intalnirea asta. Abia o astept pe cealalalta.
Sa ne traiesti Florine tata.
In alta ordine de idei, am inceput cu dreptul organizarea regionalei. Pozele vorbesc de la sine, de altfel.
Bine venit printre noi, lui tudor_b, pe numele lui, Toader. De acum stii ce ai de facut duminica de duminica.
Intalnirea viitoare, jos la stadion, vineri la 18.00 . Se lasa cu carnuri, cica.
O saptamana buna tuturor
Luciane, dar daca tot ati devansat intalnirea, macar de o faceati tot dimineata Sau dupa 23.00 sa ajung si eu. Chiar imi pare rau, dar se pare ca luna asta cam absentez (motivat) de la intalniri. sorry.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment