If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Faina intalnire. Cred ca a fost din ciclul, cu spoilerul pe gard. Ce bine ii sedea.
Invatatura de minte. Nu lasati nimic sub rezerva. Altfel patiti ca mine.
Tari de tot pozele Nicule, bravo
sal lcg,n-am net,au stat multi pe fir si sa rupt,umblu pe la vecine!vizavi cu liderul nostru tot respectu!nota zece!sper sa ramai luciane acest clubare nevoie de tine!
Si cand te gandesti cate surprize a putut oferi " locul rotii de rezerva " si unde mai pui ca acel prezon s-a incapatanat si nu a vrut sa iasa din joc la prima cautare .
Fratilor...cel putin nu am stat ca broastele la soare, am demontat, am montat, iar am demontat, iar am montat, am am pus fiecare cate o ureche la gramada si am rezolvat dilema lui Lucian. In ceea ce priveste finalul a fost racoritor Nucleul asta LCG chiar are "miscare brauniana" consistenta. O saptamana frumoasa...sa fiti cuminti
Am lipsit la doua intalniri,lipsuri bine justificate pot aduce sacutiri,si vad ca sa intamplat o gramada de lucruri care intre timp sau rezolvat cu bine.Felicitari pentru Luci pentru decizia de a renunta la ,,decizia" de a renunta la postul pe care il detine in LCG.
am stiut mereu ca un lider de grup adevarat stie sa revina in forta chiar si atunci cand e hotarat 99% sa renunte!
de asa organizator avem nevoie! bravo luci, ca nu ne-ai lasat ai nimanui!
respect,respect,respect!
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment