If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
frumoasa si vremea si intalnirea de azi. pe nea iashca il timen minte ca ne-a lasat sa murim de foame .
Florin sa stapanesti sanatos noua achizitie si chiar daca nu vrei tu acum, sper sa o faci la fel de cunoscuta in Galati ca si GDC-ul.
Seara ,a trecut . Noaptea isi intra-n drepturi si pozele nu mai apar pe acest LC Gl forum .(tinand cont de cele spuse de fotograful oficial )Dezamagire totala .
buna seara,iubito te-aastept ca si cand....!
ZIUA REGINEI S-A INCHEIAT SI EU VA INVIT SA VEDETI CE FU SI AZI.
IMI PARE RAU CA FLORIN S-A TREZIT(vai am scris aiurea,dar nici nu mai sterg)tarziu si nu l-am imortalizat si eu cu noua lui masina.
in rest totul a fost delicios:\-discuri ventilate vopsite pe gard,steaguri de pirat in reluare,final de meci la fotbal cu schimb de tricouri( de se uita regina la mine cand am intrat de -i sareau ochisorii,crezand ca am luat tricoul amantei),arcuri noi la masina lui birky,curatenie in masina lui ady(care nu inteleg de ce nu a participat la discutia care s-a facut si despre cotizatie,mai ales ca mai devreme intreba ce e cu acesti bani),scoala de soferi facuta de bobo cu incantatoarea lui sotie(sper sa asculti sfatul celui de-al doilea batran din club).
una peste alta ,mi s-a parut ca discutiile de azi, au mai spart putin gheata ce se instalase in mijlocul verii la LCG.
ma gandesc ce am putea face la intalnirea cu nr. 100!
hai ca nu mai e mult!
fotrzta LCG!
ce spirit de sacrificiu am:meciul a inceput si eu la datorie!!!
nikolas,acum tot putine sunt pozele?raule!
va doresc o saptamana buna si ma ingrijoreaza emy,care m-a comparat cu solcanu!
la ce picioare am,era normal!!!
o intalnire frumoasa si astazi cu multe noutati mai ales Florin ce a schimbat prefixul din Logan in Laguna dar el sa fie sanatos si sa-l tina masina de poze ce sa zic sunt frumoase si au surprins mai tot ce se putea mai putin noua achizitie a lui Florin dar l intelegem ''regina era mai importanta'' asa ca toate bune si frumoase si pe sapt viitoare in formatie cat mai mare
Intalnire interesanta. Lucian se pregateste pentru un upgrade la sistemul de franare fata: nu am vazut sarmele (sigurantele) de la etrieri, Birky schimba arcurile, sa speram ca upgrade-ul va avea rezultatul scontat. Florin si-a facut cel mai scump upgrade, a trecut la clasa superioara (limuzina), sa o stapanesti sanatos Florine, fara evenimente si sper ca o sa iti pastrezi vechile numere, cele de pe logan. Ar mai trebui plafonul negru, niste jante ca cele din poza. Nu cred ca te vei opri cu modificarile cu toate ca momentan iti pare rau de banii cheltuiti pe imbunatatiri la logan.
Intalnire LC Galati, 6 septembrie, ora 10, stadion
Deschid lista de saptamana aceasta.
1. lupulucian - GL 99 R L R
2...
PS: Propun ca intalnirea de saptamana aceasta sa fie ultima, ca locatie si ora, pentru stadion. Din 13 septembrie sa ne intalnim din nou, sus in parcare si la ora 11.
Sunt de acord cu ideea de a ne intalni de acum sus in parcare.
In alta ordine de idei, eu nu cred ca o sa reusesc sa ajung duminica asta (cu parere de rau ca refuz invitatia lui Florin ). Dupa cum spuneam si la ultima intalnire, de vineri intru in focuri cu examenele, pana miercurea viitoare.
Wish Me Luck !
prezent si eu duminica asta la intalnire
so...
Deschid lista de saptamana aceasta.
1. lupulucian - GL 99 R L R
2. andrrei_ro - GL 88 ANV
3...
PS: Propun ca intalnirea de saptamana aceasta sa fie ultima, ca locatie si ora, pentru stadion. Din 13 septembrie sa ne intalnim din nou, sus in parcare si la ora 11.
fratilor, vreau sa stiu si eu ce se face la intalnirile astea ca sunt mai nou in bransa, asa ca as vrea sa particip si eu la intalnire dar am vazut multe variante...pana la urma cand si unde are loc?tre' sa vin cu bani la mine, stam doar de vorba, ne dam?va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu inteleg nimic!respect!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment