If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai, ca a mai tinut vremea cu noi, inca o data. Asa ca de sarbatoare , nu-i asa ?
Lume aleasa, mai ales cu noi membri alesi. Scuzati repetarile de mai devreme.
Multumim mult lui Dan din Slobozia, pentru amabilitatea de a ne lasa sa ,, furam " una idee de la loganul lui. O sa vedem rezultatele, dupa anul nou.
Bun venit le uram si noilor membri, chiar daca unii dintre ei nu au inca user. ( se regasesc in lista pentru spalatorie )
In rest, toate bune si frumoase. Cu chestia cealalta...rabdare pana miercurea viitoare.
ce ati zice daca ne am muta locul de intalnire la spalatorie????
este curte mare e loc de un gratar un loc unde sa stam si la dos o cafea o bere un ceai ce ziceti ???
parlim cu patroana sa vedem daca ne primeste in ograda ei si cu ocazia asta spalam si masinile
Si eu sunt pt pastrarea locatiei, macar sa avem si noi un loc stabil, nu sa fugim ca tziganii cu cortul. Cand e de gratar sau alt ceva, n-am nimic impotriva sa mergem in alta parte, chiar ar fi indicat. Treaba e ca mai sunt care nu intra pe forum si stiu ca locatia de intalnire Popescu sau vara la stadion, daca ne plimbam n-o sa mai shtie unde sa ne gaseasca,parerea mea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment