ouufff.. muncesc sambata si duminica , o sa incerc sa ajung ...asa intr-o fuga
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Buna seara,
1-valeriuciprian
2-iashca
3-gl_mmm
4-shokaliptiku
5-andrrei_ro
6-gheorgngv
7-cata29
8-Maus
9- ...
superb, se aduna din vechi cu mici exceptii ...
hai sa ne readucem aminte ce insemna odata adevarata intalnire LGCLOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Tinand cont de conditiile meteo de afara am rugamintea ca toti cei care isi anunta prezenta pe forum sa fie prezenti la ora 11 la Peco Pacuraru...bine...cred ca o sa ajung mai devreme si daca drumu pana la locul de intalnire e impracticabil nu vom intra pana la poarta stadionului ...vom pleca la un loc mai calduros pe care il vom stabili la fata locului.
Pentru cei care intarzie ne auzim la telefon.sigpic
Comment
-
Intalnire Logan Club duminica 20 decembrie ora 11 la intrarea stadionului Dunarea(intrarea de jos de la fostul peco Pacuraru)
1-valeriuciprian
2-iashca
3-gl_mmm
4-shokaliptiku
5-andrrei_ro
6-gheorgngv
7-cata29
8-Maus
9-MrFler
10-batranul70
11-vivabobo
12-METABOND RULES
Comment
-
Zona de la intrarea de la stadion este complet blocata....si pana duminica nu intrevad sperante ca sa se imbunatateasca situatia....de aceea daca nu gasiti masini la stadion veniti sus la Popescu in parcare...daca om avea loc si acolo...daca nu prin imprejurimi.
Doua termose cu ceai aduc eu.Pahare nu cred ca am prin casa....poate aduce cineva.
Am ales in prima faza ideea de a ne intalni jos la stadion pentru a ne distra si noi cu masinile pe acolo ...dar din ce am vazut azi doar cu 4X4 se poate intra.
Dupa ce ne vom lua toti Dustere ne va durea la basca.sigpic
Comment
-
Anunt important....tinand cont ca si azi a inceput sa ninga se schimba locul de intalnire...si anume in parcarea de "La popescu"...adica in vechiul loc de intalnire.
Intalnire Logan Club duminica 20 decembrie ora 11 in Parcare la Popescu
1-valeriuciprian
2-iashca
3-gl_mmm
4-shokaliptiku
5-andrrei_ro
6-gheorgngv
7-cata29
8-Maus
9-MrFler
10-batranul70
11-vivabobo
12-
Sper ca toti cei care doresc sa participe la aceasta intanire sa vada modificarea.
Ceai-ul tot il dausigpic
Comment
-
Anunt important....tinand cont ca si azi a inceput sa ninga se schimba locul de intalnire...si anume in parcarea de "La popescu"...adica in vechiul loc de intalnire.
Intalnire Logan Club duminica 20 decembrie ora 11 in Parcare la Popescu
1-valeriuciprian
2-iashca
3-gl_mmm
4-shokaliptiku
5-andrrei_ro
6-gheorgngv
7-cata29
8-Maus
9-MrFler
10-batranul70
11-vivabobo
12-
Sper ca toti cei care doresc sa participe la aceasta intanire sa vada modificarea.
Ceai-ul tot il dau
Ma bucur nespus de mult ca s-a schimbat locul de intalnire ...
nu de alta dar imi este mult mai aproape acum !
Indiferent de cum va fi vremea voi fi prezent ...
Sa ne revedem cu BINE !!!LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment