Felicitari MIrcea mult succes in ceea ce vei face si ce vei hotara pt acest grup, forum, sa fie cat mai bine, la cat mai multe realizari si la mai mare :d
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
prima intalnire LCG din 2010
Eu zic ca e foarte bine acolo. Sustin deci, si propun, ca prima intalnire LC Galati din 2010 sa fie in 03.01.2010, ora 11, in parcare la Real, prima in dreapta la intrare.
Lista:
1. gl_mmm
2. ...
Va astept in numar cat mai mare!
Comment
-
felicitari mircea ..esti numa` bun de cinste acu` de an nou
Eu zic ca e foarte bine acolo. Sustin deci, si propun, ca prima intalnire LC Galati din 2010 sa fie in 03.01.2010, ora 11, in parcare la Real, prima in dreapta la intrare.
Lista:
1. gl_mmm
2. andrrei_ro
3. ......
Va astept in numar cat mai mare!
Comment
-
prima din 2010
Prima intalnire a membrilor LoganClub Galati din 2010 intr-o locatie noua, cu un organizator nou, cu niste membri noi. O gramada de noutati, ce mai!
Uram un mare Bun Venit lui laureatu'! Vechi printre noi, dar vine la prima intalnire. Stiu sigur ca mai sunt printre noi vreo cativa care abia asteapta sa-si faca debutul ca loganist veritabil. Nu-i asa teo78, florin68, Cristi P???
Lista:
1. gl_mmm
2. andrrei_ro
3. iashca
4. laureatu'
5. shokaliptiku
6. catalingalati
7. ...
Va astept in numar cat mai mare! Se dau galeti si chibrite moaca
Comment
-
Prima intalnire LC Galati din 2010 sa fie in 03.01.2010, ora 11, in parcare la Real, prima in dreapta la intrare.
1. gl_mmm
2. andrrei_ro
3. iashca
4. laureatu'
5. shokaliptiku
6. catalingalati
7. valeriuciprian
8.batranul70
e o locatie cam departe dar ce sa fac o sa incerc sa ajung cu benzina care o mai am in rezervor pe urma o sa cer ajutor
La multi ani dragi loganisti.
Comment
-
Prima intalnire LC Galati din 2010 sa fie in 03.01.2010, ora 11, in parcare la Real, prima in dreapta la intrare.
1. gl_mmm
2. andrrei_ro
3. iashca
4. laureatu'
5. shokaliptiku
6. catalingalati
7. valeriuciprian
8.batranul70
9. vivabobo
10.
La Multi Ani la toata gasca.METABOND RULES
Comment
-
1. gl_mmm
2. andrrei_ro
3. iashca
4. laureatu'
5. shokaliptiku
6. catalingalati
7. valeriuciprian
8.batranul70
9. vivabobo
10.gheorgngv
11.
La Multi Ani la toata gasca.