If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganClub Galati in 14.02.2010, ora 10, in parcare "La Popescu"
1. moshu_2009
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. iamagi (valeriu vii cu jucariile pregatite)
Eu spuneam sa mergem pe Brailei undeva, la o pizzerie, sa vorbim si pentru Brasov, stam si la caldurica etc.
Sustin aceasta idee. Propun ca aceasta intalnire sa o tinem la pizzerie. Ca bani, eu am ... Chiar, voi nu-mi dati odata banii aia pentru cazare la Brasov??? Treaba voastra! Sa nu fie prea tarziu.
Mergem deci pizzerie de pe la ora 10,30? Adica ne gasim la 10, stam pana se aduna lumea toata si mergem la pizza? Unde vom discuta si despre regionala, stegulete, bani de dat la baeatu', etc.
Ca tot veni vorba... Ma, dupa cum ti-am mai zis, duminica e lasatul secului, deci trebuie sa vina finii la tine. Si cum tu esti la Galati 'The GodFather' cred ca ar fi ok din partea ta sa platesti toata consumatia de la pizzerie. Ce spuneti? Nu am eu dreptate?
Terminati cu prostiile...duminca e post...mergem la un cafea si o suc la 6 lei...maxim...lasa-ti pizza si alte "E"-uri
Gicule daca totul merge conform planului vin pregatit.
1. moshu_2009
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. iamagi (valeriu vii cu jucariile pregatite)
1. moshu_2009
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. iamagi (valeriu vii cu jucariile pregatit
5. RoYskorp
6. .........
Valeriu, astia isi cam baga nasul aiurea pe-aici! Il-capo-di-tuti-capi m-a sunat aseara si mi-a ordonat sa-i "zidim". Tu ce zici, ii schingium un pic inainte? Sau ii gabam in asfalt si reparam un drum pe undeva ... cu ei?
Totusi, i-am putea ierta daca se infiinteaza duminica asta cu cate o pizza pentru ceilalti membri ai "familiei". Capisci? Hai sa le mai dam o sansa.
1. moshu_2009
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. iamagi
5. RoYskorp
6. ...
Mircea...de acord cu tine...dar mai bine lasa-i sa vina...si sigur gasim ceva util de facut cu/din ei
Bogdane...se pune si nu prea...in sensul ca...daca vreti sa imi faceti cadouri DA...daca vreti cinste din partea mea e NU
Si daca ninge poate facem un
1. moshu_2009
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. iamagi
5. RoYskorp
6. ...
Bun venit tascomi! Logan club este un club al iubitorilor de Logan (in primul rand) deci esti bine venit! Tine aproape si daca ai intrebari ... nu ezita.
1. moshu_2009
2. gl_mmm
3. valeriuciprian
4. iamagi
5. RoYskorp
6. tascomi
7. ...
Pe liste va puteti trece si singuri ... copy/paste
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment