If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bogdan minte...nu a ajuns acasa...doarme in masina in fata la Real...ca e net moaca acolo
sa traiasca WI-FI-ul
toata bautura care se vede in poze, este Fara Alcool... NOT!!!
ultima poza m-a lasat masca, no comment
si eu ma bucur ca am cunoscut pe: Bogdan (bgd_puya); Razvan (masinar) si Sandel
Pfoailei ... 'neata ... m-am trezit si eu ... sunteti bine toti, vad ... hai ca vb maine ca acum ma doare capu rau rau rau ... l-am revazut aseara pe prietenul Jack Daniels ... nu i-a trecut supararea si m-a cam pedepsit ... stateam dreaq cu voi si n-aveam nici pe dreaq ... vb maine
Intalnire LoganClub Galati, duminica 14.03.2010, ora 10, in parcare "La Popescu"
1. gl_mmm
2. ...
Va reamintesc ca lista asta o poate deschide oricine, oricand. Este suficient sa vrea sa vina duminica la intalnire - sa ne vada, sa-si faca ceva la masina sau asa, pur si simplu. A, si sa nu schimbe locatia si ora intalnirii fara aprobarea boardului director al LC.
Mirceo, nu de la Jack Daniels te doare capul; de la "vinul casei! Iti spun sigur pentru ca si eu am avut aceleasi simptome. Dupa ce-ati plecat am mai baut un pocal. Si n-am nici zeama de varza!
Intalnire LoganClub Galati, duminica 14.03.2010, ora 10, in parcare "La Popescu"
1. gl_mmm
2. tascomi
3. valeriuciprian-nu stau mult ca la 11 trebuie sa fiu la Modern la o zi de nastere.
4. gheorgngv-nici eu nu voi sta mult
5. sandel.
6.
N-am stins lumina la bar. Sa vezi factura!
Mirceo, nu de la Jack Daniels te doare capul; de la "vinul casei! Iti spun sigur pentru ca si eu am avut aceleasi simptome. Dupa ce-ati plecat am mai baut un pocal. Si n-am nici zeama de varza!
1. gl_mmm
2. tascomi
3. valeriuciprian-nu stau mult ca la 11 trebuie sa fiu la Modern la o zi de nastere.
5. sandel.
6.bgd_puya
7.
N-am stins lumina la bar. Sa vezi factura!
S-a schimbat modificarea...stau cat vrea muschii mei...si muschii mei minte nu are Stau cat vreau...sotia e libera si voi lipsi doar cat sa ii duc pana la Modern si inapoi...asa ca george...suceste-te si tu
1. gl_mmm
2. tascomi
3. valeriuciprian
5. sandel.
6. bgd_puya
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment