nu ma inscriu pe lista dar cu siguranta voi fi la 10 in parcare sa contribui pt bener
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intalnire Logan Club Galati duminica 11.04.2010 ora 10 in parcare la Popescu. La ora 10,15-10,30 mergem in paduricea de la Real. Tinem intalnirea asta la iarba verde daca ne va permite vremea. Nu s-a anuntat decat ploaie si temperaturi scazute pentru w.e. asta!
Daca e vreme nasoala punem la cale plecarea la Tulcea la o cafea "Happy Hour"
Lista:
1. gl_mmm
2. valeriuciprian-vin sigur.
3. RoYskorp
4. je5
5. laureatu'
6. iashca
7. DeWiL
8. bgd_puya
9. et moi
Originally posted by valeriuciprian View PostCei care merg la Tulcea participarea obligatoriesigpic
Comment
-
Da Bogdane...se dau moaca indatoriri si sarcini...vrei direct sarcina in luna a catea?
Intalnire Logan Club Galati duminica 11.04.2010 ora 10 in parcare la Popescu. La ora 10,15-10,30 mergem in paduricea de la Real. Tinem intalnirea asta la iarba verde daca ne va permite vremea. Nu s-a anuntat decat ploaie si temperaturi scazute pentru w.e. asta!
Lista:
1. gl_mmm
3. RoYskorp
4. je5
5. laureatu'
6. iashca
7. DeWiL
8. bgd_puya
9. et moi
PS...uita-te si tu la lista in ce mare hal aratasigpic
Comment
-
la cererea omului Verde, am refacut lista
Lista:
1. gl_mmm
3. RoYskorp
4. je5
5. laureatu'
6. iashca
7. DeWiL
8. bgd_puya
9. et moi (adica bogdan_1984)sigpic
Comment
-
in Braila este soare
LE: de la etajul 8 se vad nori deasupra GalatiuluiLast edited by bogdan_1984; 11 April 2010, 08:21.sigpic
Comment
-
uite valeriu/mircea ca m-am descurcat si am pus si pozele / app pozele sunt facute de mircea b-)
Comment
Comment