In afara de faptul ca sunteti cam compleCt off topic, mai sunteti si pe langa subiect. Deci, sa fie clar pt toata lumea: stickerul nu face motorul sa traga mai bine! Scade doar consumul ...
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daca vreti stickere care sa va reduca consumul, vreti-le va rog pe topicul cu sigla si alte cele, da?
Aici o sa mai punem noi frumusel de o gaseala pentru duminica. Asta asa pana vine vreunul cu o alta idee. Asadar ...
Intalnire LC Galati, duminca 23.05.2010 ora 10, la stadion Dunarea, intrarea din vale:
1. gl_mmm
2. ...
Comment
-
Intalnire LC Galati, duminca 23.05.2010 ora 10, la stadion Dunarea, intrarea din vale:
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. valeriuciprian
4. iashca
5. bgd_puya
Comment
-
Up cu lista...duminica asta avem de discutat referitor la deplasarea de duminica cealata...si eventual de lipit stikere luneta...sper sa am timp vineri sambata sa le fac.
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. valeriuciprian
4. iashca
5. bgd_puyasigpic
Comment
-
Up cu lista...duminica asta avem de discutat referitor la deplasarea de duminica cealata...si eventual de lipit stikere luneta...sper sa am timp vineri sambata sa le fac.
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. valeriuciprian
4. iashca
5. bgd_puya
6. gheorgngv
7. .............
Comment
-
hai la CL
Relu, sus pe lista te rugam! Drumu-i lung si nu suntem in stare. Ajuta-ne si de data asta ...
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. valeriuciprian
4. iashca
5. bgd_puya
6. gheorgngv
7. ...
Comment
-
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. valeriuciprian
4. iashca
5. bgd_puya
6. gheorgngv
7. DeWiL ( nu stiu ce legatura are intalnirea de duminica cu deplasarea la Calarasi)
Comment
Comment