If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mrfler...la urmatoarea intalnire trece-te direct cu numarul 10 ca nu se supara nimeni.serios vorbesc.
Si azi numarul 10 a fost mic...si a fost bine...planuri de distractie,lipire de stikere,amenajari interioare,ajutor intre prieteni,discutii prietenesti...acesta este rezumatul facut de mine
Mircea pe viitor apeleaza la no icu incredere ...orice problema ai avea noi o rezolvam
Multe salutari colegilori de pe Club Sandero care azi au participat la intalnirea noastra si noi la a lor.
Am fost alaturi de fotograful nostru oficial care azi din pacate a servit patria.
Pozele vor vorbi.
O duminica superrelaxanta va doresc si o zi de luni linistita...cu somn de voie....e liber de la Guvern ce draq
Frumoasa intalnirea de astazi. Nu cred ca a fost masina care sa nu i se fi ridicat capota sau sa nu i se fi facut vreo ceva, o intalnire constructiva daca o pot numi asa. O zi cat mai buna si maine cat mai multa distractie
Incepem iara sa crestem!? Bun asa!
Mai bifam o superintalnire in manualul de istorie al LC Galati. Bun venit urez ultimilor sositi.
Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult ... v-am "dat la schimb" pe un gratar ... "cu finalizare" . Iertati-ma!
O saptamana minunata va doresc tuturor. Loganisti sau sanderisti.
Asadar, urmatoarea intalnire propun sa fie taman duminica urmatoare!
Intalnire LoganClub Galati si ClubSandero Galaati, duminica 30.05.2010, ora 10, la Stadionul Dunarea - intrarea din valea Tiglinei (fosta benzinarie MHC):
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment