If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sus cu lista! Suparaciosii, spuneti fratilor ce va deranjeaza, cine v-a deranjat. Ne lasati asa deodata cu ochii in soare?
- RoYskorp
- bgd_puya
- je5
- laureatu'
- iashca
- ...
Unii au zis ca vor contribui la actiunea caritabila ...
Intalnire LC Galati, duminica 20.06.2010, ora 10, intrarea din vale a stadionului Dunarea:
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. claudiu( MSD)
4. sand'dana
5. gheorgngv
6. marian_s
7. ...
imi pare rau ca nu am putut sa raman mai mult dar sper sapt viitoare sa stau mai mult, cat despre treburi probleme ..etc nu trebuie sa se supere nimeni ca vin si stau putin
Da, incep prin a-mi cere scuze colegilor pe care mi-am varsat frustrarile astazi. iashca si mrfler. Totusi, consider ca este mai cinstit sa discuti problemele decat sa le "ingropi" in tine. Adica sa spui ceea ce ai de spus, ceea ce te-a deranjat. Eu astazi am spus.
O intalnire reusita...discutii deschise, planuri puse cap la cap, idei care vor prinde contur...e bine asa.
Iashca super poze...Multumim.
Multumim Elena pentru bombonici si La multia ani lui Lucian...viitorul sanderist.
O saptamana usoara si placuta.
imi pare rau ca nu am putut ajunge azi la gaseala..deh..deplasarile astea..din pacate nici saptamana viitoare nu voi ajunge..motivul..acelasi..deplasare la soveja
legat de cotizatia pt constanta...discut pe mess cu valeriu sau mircea si o rezolv chiar daca nu ajung la gaseala
una peste alta a fost o intalnire reusita din cate vad in poze
va doresc o saptamana placuta si multi km fara probleme
app..marti aniversez 40.000 km cu anv`u
Unul dintre cei mai constanti membri ai LC Galati!
La multi multi km tie si ANV-ului.
Cotizatia pt CT este de fapt o donatie, benevola. Nu obliga pe nimeni in nici un fel. Dar primim!
Si la intalniri, stii bine Andrei, vii fix cand vrei si stai cat poti. De parca ar putea cineva sa ne oblige sa facem altfel ...
Hai, saptamana buna la everybody!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment