If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da, incep prin a-mi cere scuze colegilor pe care mi-am varsat frustrarile astazi. iashca si mrfler. Totusi, consider ca este mai cinstit sa discuti problemele decat sa le "ingropi" in tine. Adica sa spui ceea ce ai de spus, ceea ce te-a deranjat. Eu astazi am spus.
O saptamana buna va doresc, tuturor!
eu unul nu ma-m suparat fiecare are dreptate in felul lui
Salutare baieti!
Vineri pe la 4 AM plec din Roman spre Galati, am de predat lucrarea de disertatie la Danubius. Sa zicem ca pana la ora 10 termin treaba la universitate. Spre Roman vreau sa plec mai pe seara ca nu am aer conditionat la buburuza cu care vin :P Ce as dori sa va intreb... Ce as putea face in Galati de la ora 10 dim pana sa zicem pe la 20-21 cand se mai racoreste .... ??
Ce pot vizita? Ce mall-uri sunt (ca vin si cu sotia)? Intelegeti voi cam ce caut...
Cu stima va salut de la Roman.
Supermarketuri ai asa: Real si Selgros ambele langa Danubius, Metro, Practicker, Kaufland, si de-astea alimentare garla. De vizitat ti-as recomanda Gradina Botanica, Gradina Publica si bineinteles, Faleza Dunarii. Ar mai fi niste muzee.
Pacat ca exact cand vii tu o parte dintre noi vom fi la Mioveni la Regionala. Altfel, te-am fi ajutat cumva sa-ti pierzi timpul prin Galati.
As adauga o urcare in Turnul de Televiziune...macar pentru o cafeluta/suc....e o priveliste super de acolo.La fel un magazin de soping este Winmark(fostul Modern) care este chiar in centrul orasului.
Sa ai o sedere placuta in orasul de la Dunare si succes la lucrare.
Multam fain baieti si de info si de urari. O sa le incerc pe toate acum sper sa fie si vremea OK ca la noi ploua de 3 zile intr-una
Distractie placuta la Mioveni la regionala.
O deschid eu...deci avem asa...
Intalnire Logan Club, duminica 27 iunie 2010, ora 10, intrarea (a 2-a) din valea stadionului Dunarea:
-2.valeriuciprian - plecat in deplasare la Mioveni...deci absent...dar prezent spiritual.
-1...
0...
1...
2...
Sus cu lista!
Intalnire Logan Club, duminica 27 iunie 2010, ora 10, intrarea (a 2-a) din valea stadionului Dunarea:
-2. valeriuciprian - plecat in deplasare la Mioveni...deci absent...dar prezent spiritual.
-1. gl_mmm - evident ca nu voi lipsi ... deci prezent spiritual
0. ...
1. ...
2. ...
Sus cu lista!
-2. valeriuciprian - plecat in deplasare la Mioveni...deci absent...dar prezent spiritual.
-1. gl_mmm - evident ca nu voi lipsi ... deci prezent spiritual
+/- sand'dana - subscriu colegilor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment