If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
listuta pentru intalnirea de duminica 25.07.2010 ora 10 la intrarea a doua a stadionului Dunarea.
1.valeriuciprian + 2 bucati mici loganisti.
2.iashca
3.sand'dana + junior + troler
4.Gabi' + 2 bucati ...sanga dreapta role
5.
6.
7.
8.
.
Cristi unde esti ma?...a...esti la mare...bun asa....
Relu ...unde esti ma?...a tu esti la munte...bun asa...
Mircea unde esti ma?...a...si tu esti la munte...bun si asa...
Plecati ma ...distrati-va super fain si...sa aduceti poze...multe.
listuta pentru intalnirea de duminica 25.07.2010 ora 10 la intrarea a doua a stadionului Dunarea.
1.valeriuciprian + 2 bucati mici loganisti.
2.iashca
3.sand'dana + junior + troler
4.Gabi' + 2 bucati ...sanga dreapta role
5.gheorgngv - prezent si eu ca sa semnez condica desi cam somnoros, obosit....
6.
7.
8.
am fost si azi impreuna.bifata inca o intalnire cu roleriste,mici si mari loganisti(uni veniti dupa o noapte americana la lacul sarat!)
s-a facut si munca patriotica la taiat arbusti ,pusi apoi la uscat pentru un viitor gratar.
a vanit si paul dupa o lunga absenta.
martin fost putin suparat ca nu a condus masina lui valeriu pe loc.
cum vrei sa a junga sofer la fel de bun ca tine valeriu,daca nu-l lasi sa conduca la rece?
dar vorba lunga, saracia fotografului oficial!
iata pozele!
Merci Iashca...promptitudine scrie pe tine...faine poze...si da...o intalnire super relaxanta si frumoasa...ii asteptam pe calatorii veseli sa se intoarca si sa ne povesteasca aventurile lor.
O saptamana usoara si racoroasa va doresc tuturor.
Da...unii de-am latulea...unii de-am rolerea...unii de-am fundulea pe scaune...unii de-am plansetea...unii de-am bratelea...unii de-am rasetea...da las ca de duminica viitoare se schimba situatia...trasat frumos loc de parcare
Frumos, frumos si bravo! Abia astept sa ne revedem!
Sunt ceva chestii pregatite / stabilite / propuse pentru urmatoarea intalnire? Mi-ar fi dor de-un gratar ...
Am vazut pe sectiunea intalnirilor forumistilor dintr-un oras, nu-i dau numele, ca isi numeroteaza intalnirile. Statistic, ar fi interesant de stiut, pe 1 august a cata intalnire loganclub galati ar fi ? Valeriu? Mircea ? cine stie sa ridice manuta ! primeste calificativ
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment