Pai plecati toti?Mai tinem intalnirea?...sau ne intalnim direct pe hapilica la racoare?
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
fostam la intalnirea de dinainte de spania.mi-am luat ramas bun de la valeriu et comp+andrei la hapilica.multumesc de sfaturi valeriu si ne mai scriem din spania.
ramas bun!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Intradevar ne-am intalnit la o relaxare...pe hapilica...dar fara hapilicaasta e...in lipsa lui Mircea (la socrii),Elena(la mare),Cristi(la tara),Relu (la mare),Marian(prezent la vechea locatie )...ocazional Bogdan(la mare)...am fost prezenti eu,Gabi'&kinderi,Iashca si Andrrei_ro....fumos...discutat la o cafeluta in liniste.
Iashca...drum bun si un zbor placut...asteptam cele 2589 de poze pe care ai sa le faci...sunt sigur
Restul calatorilor...sa curga pozele ca de maine mergem la munca...nu?sigpic
Comment
-
Sand'dana saluta Galatiul ! ati fi meritat macar un telefon de prezenta macar asa ...cu vocea, astazi la intalnire, dar am avut mai mereu telefonul lasat in masina pentru a nu duce grija a ceea ce lasam pe rogojina si mergeam la balaceala. A fost vreme buna, concertul extraordinar, am marcat inca o experienta ( ref. prezenta la un astfel de eveniment). l-am intalnit pe Adi Beci, Cristi ( Vitriol ), Loganu, Dada, si alti colegi constanteni carora spre rusinea mea...nu le-am retinut numele.
Bine v-am regasit !Loganist far'de Logan
Comment
Comment