If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea cu nr. 147 a membrilor LC Galati, duminica 22.08.2010, ora 10, intrarea din vale a Stadionului Dunarea:
1. gl_mmm
2. valeriuciprian (nu pot sta prea mult )
3. DeWiL
4. sand'dana ( mi-i dor di voi )
5.
6.
Ne-am intalnit si azi pe fuga...asta e...lista a fost mica fata de cati am fost prezenti..important a fost ca am discutat lucrurile cele mai arzatoare...actiunea caritabila si propunerile pentru duminica viitoare...pozele mai tarziu putin.
S-a marcat si intalnirea nr 147 cu prezenta lui Valeriu, Mircea si Aida, Relu, Sorin + cei 2 sanderisti, Ionut(87cio) si subsemnata. Intrevedere scurta si cuprinzatoare.
Dar pozili ? uni's pozili !?
sau pe discutiile generale ale galatenilor gasesti intentiile noastre de intalniri, in fiecare duminica la ora 10 ( dar probabil ca duminica asta nu pt ca intentionam o drumetie montana, la care te-ai putea alatura, de ce nu?), joia bem un suculet/ berica, si din cand in cand mai iesim din cotidian si din rutina Galatilor.
Iti asteptam prezenta scrisa pe posturile dedicate si fizic, la intalnirile noastre.
Dupa certitudinea vizualizarii de catre destinatar a acestui post, rog un moderator, daca asa considera, sa-mi mute postul intr-un alt topic (eventual al intalnirilor de duminica).Multumesc!
Din cei care raman acasa in w.e. asta, ne gasim duminica la o barfa? Sau poate iesim si noi cei ramasi acasa la un mic/peste/porc la gratar. Ia sa vedem o lista:
1. gl_mmm
2. ...
Daca ma lasati singur, berea de duminica n-o mai beau. O vars!
Din cei care raman acasa in w.e. asta, ne gasim duminica la o barfa? Sau poate iesim si noi cei ramasi acasa la un mic/peste/porc la gratar. Ia sa vedem o lista:
1. gl_mmm
2. laureatu'
3. gheorgngv nu pentru mult timp dar prezent
4. ...
Au postat 3 persoane ca vor fi prezente si din cele 3 m-am trezit singur acolo.... pentru ce sa mai postat?, de ce nu sa anuntat ca nu se mai tine intalnirea?..........
Last edited by gheorgngv; 29 August 2010, 11:47.
Reason: Automerged Doublepost
Greseala mea. L-am sunat pe singurul inscris pe lista si ne-am intalnit ieri, la un gratar. Asa ca, scuze.
Totusi ... ai postat azi la 9 jumate ca vii! N-aveam cum sa te anunt pt ca nu stiam ca vii. Intelegi, nu?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment