If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Scriu aici, in aceeasi nota ca duminica, cu riscul de a fi off topic. Valeriu, da-mi tu un galben pana gasesc eu cartonasele mele!
Deci, ar mai fi de verificat concentratia lichidului din baterie. Are cineva densimetru de-ala?
Manometru pentru roti am eu ...
shoka, maus, vivabobo ... ehehe, ce vremuri! Oare ce mai fac baietii?
De notat ca aia a fost prima si singura intalnire a membrilor LoganClub Galati la care nimeni nu a venit cu masina! Vremea a invins masinile ... doar!
Sus cu lista pentru intalnire!
Intalnire Logan Club Galati in parcare la Popescu, duminica 17 octombrie 2010, ora 11:
De ce cand ne intalnim ploaia scade din intensitate sau se opreste?Pentru ca e cineva acolo sus care ne iubeste
O intalnire muncita...adica am muncit la aceasta intalnire...s-au verificat densitatile bateriilor, s-au completat bateriile cu apa distilata ,s-au facut verificari la bujiile dieselarilor, s-a verificat profilul anvelopelor, s-a admirat interiorul rosu al lui bgd_puya...(imi place) si s-a socializat la o cafeluta.
Laureatu' vezi ca ai o mica mare problema la stopul din dreapta spate...filamentul de frana de la becul de frana/pozitie iti ramane aprins mereu...vezi ultimele 2 poze...in penultima nu aveai calcata frana iar in ultima da.
Evident ca la viitoarele intalniri vom putea face iar aceste operatiuni pe langa cele anterioare(antigel...etc) daca le solicita cineva.
Poze...avem si dinalea.Sper sa va placa.
O duminica super relaxanta si o saptamana usoara va doresc.TUTUROR.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment