If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din pacate eu am ramas fara logan dar asta nu inseamna ca vam uitat ... acum astept sa am o noua ,,achizitie'' si o sa vin in continuare. o seara buna si urez un bun venit noului membru din braila.
Sarbatori cu bine in caz ca nu ne mai vedem pana de sarbatori
la ora aia doar eu si puya eram pe scena si apoi asa sunt eu spontana, daca nu me "luam de tine" ( si n-am facut-o cu rautate ) ai fi zis ca nu te baga lumea in seama
Bogdane, tu trebuie sa vezi filmuletele de la Tulcea. Sigur o sa-ti placa ce-ai sa vezi si sigur o sa regreti ca nu ai venit!
Indemanare, drifturi, burn out - uri, etc.
Ia sa deschidem lista de participanti pentru intalnirea cu nr. 160 - 28.11.2010, ora 11, in parcare "La Popescu":
1. gl_mmm
2. bgd_puya
3. ...
Am lansat o invitatie si pe Dacia Club Galati. Am citit ca ar fi si printre ei unii doritori de intalniri cu simpatizantii marcii noastre nationale.
) asa fama sami dau cu barda`n gat mircea..ms ms..)) cu 2 injectoare infundate si chiuloasa cracapata..veneam fugutza)) ca mau supt de bani astia de la nalba
reusitul a fost din soft..ca am avut dat softu peste cap(cand mia murit bateria la mare) softu dadea erori si dadea benzina cu tzaraita..apoi sau infundat 2 injectoare nu sa mai facut arderea cum trebuie si de acolo sa dus la chiuloasa...asta miau zis baietii la nalba...ca e preferabil sa nu ramai fara baterie cati da softu peste cap,iar dak se intampla sa te duci la ei sa iti rezolve erorile..:|
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment