daca veneam tare de jos urcam si sus acolo panta aia ...de`acum la urmatoarea zapada multam mircea pt filme ...si bine zis sa curga berea
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by gl_mmm View PostYKI - o incercare
Sa curga berea!
Filmarea era de la a treia urcare...prima a fost cu masina plina...3 adulti si 2 kinderi...in filmare eram singur.Attached Filessigpic
Comment
-
@Dacia16v, sigur ca se tin! Te asteptam!
Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):
1. gl_mmm
2. ...
Toti cei care doresc sa participe la aceste intalniri sunt rugati sa se treaca pe aceasta lista!
Comment
-
Intalnirea cu nr. 166 a membrilor LoganClub+ClubSandero+DC Galati, duminica 09.01.2011, ora 11, in parcare la Popescu (langa parcul lui Durbaca):
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4 Skypee
5
6
7
8
9
10
11
12
13
La aceasta intalnire se va discuta despre calendare...va rog nu lipsiti.Skypee™
Comment
-
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4 Skypee
5 me_SMN (asta daca reusesc sa ma trezesc dupa un party)
6
7
8
9
10
11
12
13
La aceasta intalnire se va discuta despre calendare...va rog nu lipsiti.Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4 Skypee
6 Dacia16v ( sunt mai nou pe aici sper sa ma integrez repede, contul e facut pe numele lui taicamiu... eu mai am putin pana dau lamaile jos.. ;)) sper sa nu fie o problema ptr. ceilalti ca am doar 19 ani... )
7
8
9
10
11
12
13
La aceasta intalnire se va discuta despre calendare...va rog nu lipsiti.Dacia Logan 1.6 16V / GL-09-MMG
Comment
-
Dacia16v...bun revenit...mai scartaie usile de la ultima operatiune?
1. gl_mmm
2. valeriuciprian
3. andrrei_ro
4 Skypee
6 Dacia16v ( sunt mai nou pe aici sper sa ma integrez repede, contul e facut pe numele lui taicamiu... eu mai am putin pana dau lamaile jos.. ;)) sper sa nu fie o problema ptr. ceilalti ca am doar 19 ani... )
7
8
9
10
11
12
13
La aceasta intalnire se va discuta despre calendare...va rog nu lipsiti.sigpic
Comment
Comment