LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Colegi am reusti de am vizualizat tot ce sa putut de la aceasta intalnire...si nu pot de cat sa spun felicitari si va admir pentru felul stiti sa imbinati utilul cu placutul felicitari inca o data!Tineti-o tot asa!Salutari de la Braila!
Comment
-
Originally posted by BR-17-KOZ View PostColegi am reusti de am vizualizat tot ce sa putut de la aceasta intalnire...si nu pot de cat sa spun felicitari si va admir pentru felul stiti sa imbinati utilul cu placutul felicitari inca o data!Tineti-o tot asa!Salutari de la Braila!
Originally posted by gl_mmm View PostMdeah, eram sigur c-o s-o faceti lata ... va urasc pe toti!
Originally posted by BRZ View Postsi acesta e doar inceputulsigpic
Comment
-
Pe dealul de la sanius merge si un gratarel de mai mare frumusetea(asa sa facem repetitie ptr la bv )...daca avem putin noroc sa fie si nitel soare cred ca o putem face lata duminica asta.Ar fi cazul sa ne gandim de pe acum,ca acus acus e duminica.Sa ne strangem cat mai multi macar daca tot e sa deschidem lista de prezenta:
1.Finest_sin plus sofer -ixelles si gratar'' Infrant nu esti atunci cind sangeri , nici ochii cind in lacrimi ti-s/adevaratele infrangeri sint... renuntarile la vis ''
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostSau putem face intalnirea nr. 170 direct acolo, la sanius! Si de-acolo ...'' Infrant nu esti atunci cind sangeri , nici ochii cind in lacrimi ti-s/adevaratele infrangeri sint... renuntarile la vis ''
Comment
-
Originally posted by finest_sin View PostPe dealul de la sanius merge si un gratarel de mai mare frumusetea(asa sa facem repetitie ptr la bv )...
Gratar?...carbuni/lemne?
Vreme frumoasa va fii...au anuntat la tv ca se incalzeste vremea.
Mircea protectia ta de fibra din portbagaj merge ceas pe partie
PS...o umbreluta si vo doua paturi cine aduce?Last edited by valeriuciprian; 2 February 2011, 22:18.sigpic
Comment
-
se lasa cu gratareala duminica aa?
pai daca e chef...chef sa fie..haida lume gratar..mititei carnciori avem...de toate facem....hai sa ne dam pe derdelus cu micu`n mana
deci la 11 in parcare la 11 juma` la gratareala? eu sunt pentru...asteptam toti participantii/doritorii la un mic/mare..carnacior/ceafa/cotlet/muschi si ce mai vreti voi
Comment
-
Cel mai poet mare... Skypee...dupa "Valeriu si gasca lui spaima derdelusului" acum e la moda "Veniţi cu mic cu mare ... dă Valeriu de mâncare"......da tare asta
Uite...fac gratarul eu...merge?Last edited by valeriuciprian; 3 February 2011, 05:42.sigpic
Comment
Comment