If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea cu numarul 179 a LoganClub Galati duminica 10 martie 2011 ora 11 in parcare la Popescu.
88. andrrei_ro (prezent spiritual)
87.
....
27.paiu cristian
26. Bogdan 33
25.valeriuciprian
24.
23.
22.
21.
20.
Cine vrea pe primul loc?
Parca si timpul merge invers. Nu suntem in aprilie? Nu va suparati pe mine...
Intalnirea cu numarul 179 a LoganClub Galati duminica 10 aprilie 2011 ora 11 in parcare la Popescu.
87.
....
27.paiu cristian
26. Bogdan 33
25.valeriuciprian
24.laureatu'
23.
22.
21.
20.
Cine vrea pe primul loc?
Intalnirea cu numarul 179 a LoganClub Galati duminica 10 aprilie 2011 ora 11 in parcare la Popescu
87. CooSmiN (prezent spiritual)
86.
....
27. paiu cristian
26. Bogdan 33
25. valeriuciprian
24. laureatu'
23.
22.
21.
20.
19. gl_mmm
18.
17.
16. fredy02
...
07. AlinVRS
...
03.
02.
01.
Deci fac experimente cu forumul ca nu ma descurc asa bine cu butoanele care apar pe aici, sper sa nu imi iau warn
....Hop si eu ...prezenta cu nr-ul 1 pe lista de intalniri a ClubSandero Galati, aici nu ma pot hotari ....treceti-ma si pe mine hop-aşa pe lista ...sand'dana
....Hop si eu ...prezenta cu nr-ul 1 pe lista de intalniri a ClubSandero Galati, aici nu ma pot hotari ....treceti-ma si pe mine hop-aşa pe lista ...sand'dana
Elena numarul 26 fiind luat te trec eu pe numarul 4 de la aprilie
Da Aline acum mi-am amintit...erati stransi toti in jurul celor 105 caluti si a celor 16 valve si am zis ca iti fac poza dupa ce inchizi capota si am uitat...duminica ai o sedinta foto de la mine...fata spate si profil
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment