Originally posted by gl_mmm
View Post
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
povestea celor 2 cluburi in galati este incilcita si nu cred ca poate fi explicata , mereu o sa afli raspunsuri diferite.
mistouri si contradictii au fost mereu .
ca in orice adunare sunt unii oameni mult prea orgoliosi si ca drept dovada nu a vrut nici unul sa cedeze si s-au format 2 cluburi LOGAN in galati .
asta nu e noutate s-au mai intimplat si in alte judete nu suntem primii si nici ultimii .
fiecare posesor de logan are dreptul sa decida ce face.Last edited by batranul70; 1 June 2011, 21:39.
Comment
-
off topic
Cu permisiunea lui Alin,acum ca a aflat raspunsuri partiale, dar si cu permisiunea altora care au mai scris pe ultima suta de metri a acestui topic care se refera la intalnirile LoganClub Galati, nu ale altor cluburi, rog moderarea corespunzatoare a acestor ultime posturi.
Aline, daca mai ai intrebari le putem despica altadata si face-to-face, nu aici pe forum.
si cum bine a zis batranu70, fiecare loganist decide cu cine "voteaza" sau cu cine crede ca are afinitati si poate face echipa buna.Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View PostCu permisiunea lui Alin,acum ca a aflat raspunsuri partiale, dar si cu permisiunea altora care au mai scris pe ultima suta de metri a acestui topic care se refera la intalnirile LoganClub Galati, nu ale altor cluburi, rog moderarea corespunzatoare a acestor ultime posturi.
Aline, daca mai ai intrebari le putem despica altadata si face-to-face, nu aici pe forum.
si cum bine a zis batranu70, fiecare loganist decide cu cine "voteaza" sau cu cine crede ca are afinitati si poate face echipa buna.
Comment
-
-
nr. 187 - in valea stadionului Dunarea!
Intalnirea cu nr.187 a membrilor LoganClub Galati, in valea stadionului Dunarea, duminica 05 iunie, ora 11.
1. gl_mmm
2.
3.
4.
5.Attached FilesLast edited by gl_mmm; 2 June 2011, 21:20.
Comment
-
valeriu cred ca nu ai inteles dar povestea despre scindarea clubului o stiu dar din doua motive :
unul este explicatia celor mai batrani loganisti de pe loganclub.ro
si al doilea este de la grupul ***************.ro.
nu am spus niciodata ca nu stiu despre contradictiile dintre moderator si organizator a fost o remarca despre orgolii.
daca tu inteleti altceva e ok nu e nici o suparare fiecare are dreptul sa inteleaga ce vrea.iar cum a zis elena fiecare are afinitati catre ceva care ii place.
mrsLast edited by batranul70; 2 June 2011, 21:09.
Comment
-
Daca o sa fim asa putini maine, mergem direct la o terasa. Sau poate facem o plimbare pe Faleza. Ce ziceti?
Intalnirea cu nr.187 a membrilor LoganClub Galati, in valea stadionului Dunarea, duminica 05 iunie, ora 11.
1. gl_mmm
2. sand'dana
3. Florinel 86`
4.
5.
Comment
-
Daca o sa fim asa putini maine, mergem direct la o terasa. Sau poate facem o plimbare pe Faleza. Ce ziceti?
1. gl_mmm
2. sand'dana
3. Florinel 86`
4.fredy
5.
Comment
-
1. gl_mmm
2. sand'dana
3. Florinel 86`
4.fredy
5.gl_ama...imi pun ceasul sa sune
Comment
-
Originally posted by gl_ama View Post5.gl_ama...imi pun ceasul sa sune
1. gl_mmm
2. sand'dana
3. Florinel 86`
4. fredy
5. gl_ama...imi pun ceasul sa sune
6. Bogdan 33 (cred ca apar si eu in peisaj)
Comment
-
Originally posted by Bogdan 33 View PostAdica sa te sun mai devreme?
1. gl_mmm
2. sand'dana
3. Florinel 86`
4. fredy
5. gl_ama...imi pun ceasul sa sune
6. Bogdan 33 (cred ca apar si eu in peisaj)
Comment
Comment