If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din pozele reiese ca a venit crezi si prin clubul nostru si sa trecut la o varianta mai ieftina aer conditionat permanent nu e nevoie sa il opresti in depasiri, viteza prinde atat cat sa nu te agate radarul.
era vorba de CRIZA )
Last edited by fredy02; 31 July 2011, 13:45.
Reason: Automerged Doublepost
Cam tarziu, dar dau drumu la lista pt cei care vor sa se treaca pe ea...
Intalnirea cu nr. 196 a membrilor Logan Club Galati, duminica 07.august.2011, ora 11, in valea stadionului Dunarea:
1. Bogdan 33
2. andrrei_ro
3.
4.
5.
Intalnirea cu nr. 197 a membrilor Logan Club Galati, duminica 14.august.2011, ora 11, in valea stadionului Dunarea:
1. Bogdan 33
2.fredy 02
3.
4.
5.
Chiar daca am fost putini tot sa tinut si aceasta intalnire si pana cand nu o sa ne strangem cel putin 7-8 masini nu voi mai pune nici o poza pentru ca nu cred ca ar avea rost.
parerea mea ca o intilnire nu inseamna sa aiba neaparat un organizator sau un co-organizator.
ne intilnim sa mai schimbam pareri unii cu altii ce au facut unii ce greutati au altii si cum ii putem ajuta , daca putem, sau sa schimbam impresii despre calatoriile facute
Salutare
Probabil fiind mijlocul saptamanii, nu sa facut inca o lista cu cei care vor veni la intalnirea cu numarul 198. Daca se tine vin si eu cu al meu Logan.
Mentinez ca sunt nou pe acest forum
Zi buna tuturor
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment